EPSON SURECOLOR SC-F9400H textil-szublimációs nyomtató MÁR ELÉRHETŐ!

EPSON SURECOLOR SC-F9400H TEXTIL-SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓ

Az Epson bemutatja az első, fluoreszkáló festéket is használó textil-szublimációs nyomtatóját (SC-F9400H). 

A SureColor SC-F9400H és a SureColor SC-F9400 az F széria sikerére épül és még komolyabb nyomtatási rugalmasságot kínál a felhasználóknak.

2019. szeptember elsején mutatta be az Epson a két legújabb, 64“ széles szublimációs nyomtatóját, az Epson SureColor SC-F9400H-t és a SureColor SC-F9400-t.
Mindkét nyomtató elsődlegesen a gyors, nagy mennyiségű nyomtatásra lett tervezve, a ruha- és textilgyártók, promóciós és fotós termékeket gyártó cégek számára. Az SC-F9400H nyomtató a fluoreszkáló festékekkel történő nyomtatásra kínál megoldást. A sárga és pink színek fényes, élénk színeket visznek a sport-, munka- és divatruházat világába.
Az Epson SC-F9400 széria a megbízható Epson nyomtatási technológia legújabb fejlesztése, mely a minőség, termelékenység és megbízhatóság jegyében készült.

Neil Greenhalgh az Epson Europe termékmenedzsere: „Célunk a termékskála további fejlesztése, valamint a fluoreszkáló festékek bemutatása, mely új lehetőségeket teremt a nyomtatási iparágban. Számunkra is újdonság, de hisszük, hogy mind élénkség, mind színtelítettség szempontjából kíváló terméket alkottunk. De a siker nem csak a fluoreszkáló színek lehetőségében rejlik. A még fejlettebb szoftvertámogatás, a QR kódról indítható használati és karbantartást segítő videós útmutatók és számos más új funkció, melyek a beüzemelést, használatot és karbantartást a lehető legegyszerűbbé teszik. Az SC-F9400 széria biztosan sok cég termelékenységére lesz pozitív hatással.“

Az F-széria fejlettebb használhatósága mellett az Epson számos kulcsfontosságú funkciót hagyott meg a korábbi modellekből. Ezek a bejáratott és jól működő technológiák azok, melyek megadják az Epsonnak az esélyt, hogy az ipar számára újdonságot, a cégeknek pedig még több lehetőséget teremtsen.

Az EPSON SureColor SC-F9400 és 9400H WEBÁRUHÁZUNKBAN ITT ÉRHETŐ EL.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.