Termék kategóriák

Epson SureColor SC-F9400/9400H nyomtató

f9470h-output_front_690x460.jpg

Az Epson bemutatja az első, fluoreszkáló festéket használó textil-szublimációs nyomtatóját 

A SureColor SC-F9400H és a SureColor SC-F9400 az F széria sikerére épül és még komolyabb nyomtatási rugalmasságot kínál a felhasználóknak.

2019. Szeptember elsején mutatta be az Epson a két legújabb, 64“ széles szublimációs nyomtatóját, az Epson SureColor SC-F9400H-t és a SureColor SC-F9400-t.
Mindkét nyomtató elsődlegesen a gyors, nagy mennyiségű nyomtatásra lett tervezve, a ruha- és textilgyártók, promóciós és fotós termékeket gyártó cégek számára. Az SC-F9400H nyomtató a fluoreszkáló festékekkel történő nyomtatásra kínál megoldást. A sárga és pink színek fényes, élénk színeket visznek a sport-, munka- és divatruházat világába.
Az Epson SC-F9400 széria a megbízható Epson nyomtatási technológia legújabb fejlesztése, mely a minőség, termelékenység és megbízhatóság jegyében készült.

Neil Greenhalgh az Epson Europe termékmenedzsere : „Célunk továbbra is a termékskála további fejlesztése, valamint a fluoreszkáló festékek bemutatása, mely új lehetőségeket teremt a nyomtatási iparágban. Számunkra is újdonság, de hisszük, hogy mind élénkség, mind színtelítettség szempontjából kíváló terméket alkottunk. De a siker nem csak a fluoreszkáló színek lehetőségében rejlik. A még fejlettebb szoftvertámogatás, a QR kódról indítható használati és karbantartást segítő videós útmutatók és számos más új funkció, melyek a beüzemelést, használatot és karbantartást a lehető legegyszerűbbé teszik. Az SC-F9400 széria biztosan sok cég termelékenységére lesz pozitív hatással.“

Az F-széria fejlettebb használhatósága mellett az Epson számos kulcsfontosságú funkciót hagyott meg a korábbi modellekből. Ezek a bejáratott és jól működő technológiák azok, melyek megadják az Epsonnak az esélyt, hogy az ipar számára újdonságot, a cégeknek pedig még több lehetőséget teremtsen.

 

Jellemzők:

- eredeti EPSON fluoreszkáló festékek
- Tartályrendszeres megoldás
- Epson EdgePrint szoftver

- QR kód vezérelte videós bemutatók

- EMX profilok szélesebb skálája

- Nyomtatófejvédelem - a levegőáramlás kontrollálására

- Hibrid sima és bordázott nyomtatótálca- a hatékony médiakezeléshez

- porgyűjtő és textil wiper - a fúvókák eltömődése ellen

- Robosztus nyomtatófelépítés, fejlett automata feszítő-vezérlés, automatikus ferdeség-korrekció, a pontos médiabetöltéshez.

- LED világítás

- Könnyű beállítás

- Az EPSON teljeskörű megoldást kínál: nyomtató, festékek, papírok, szoftver és támogatás - hogy minden harmóniában működjön.

- Az egyszerű installálással és kezeléssel a legideálisabb megoldást kínálja mindazoknak, akik a szublimációs iparágban szeretnének tevékenykedni, illetve korábbi gépüket szeretnék hatékonyabbra cserélni.

 

Az EPSON SureColor SC-F9400 és 9400H januártól érhető el.

Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
NYRAF94 EPSON SureColor SC-F9400 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.