Cégünkről

SPS Printing Solution

Cégünk, az SPS PRINTING SOLUTIONS KFT. célja a SZUBLIMÁCIÓS TECHNOLÓGIA megismertetése és népszerűsítése Magyarországon, valamint, a SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÁSHOZ szükséges TERMÉKEK ÉS ESZKÖZÖK elérhetővé tétele a hazai gyártók számára, VERSENYKÉPES ÁRON

 

Az Epson, Monti Antonio, Schulze termékek hivatalos viszonteladójaként vállalatunk nemcsak az országhatárokon belül, hanem nemzetközi viszonylatban is versenyképes árakat biztosít azoknak, akik a gyártást helyezik előtérbe és nem szeretnének különböző nemzetközi kereskedelmi ügyleteket lebonyolítani. A mi feladatunk az, hogy megfelelő minőségű terméket kínáljunk Önnek, a lehető legjobb áron.

A technológia megvalósításához szükséges gépeket, szublimációs nyomtatókat, hőpréseket, transzfer papírokat és szublimációs festékeket, továbbá szublimálásra alkalmas ajándéktárgyakat, szublimálható reklámtárgyakat (szublimációs bögre, szublimációs póló, szublimációs tányér, stb.) raktárkészleten tartjuk, kérés esetén egyedi igényeket is kielégítünk.

Célunk a magyar szublimációs nyomtatással foglalkozó cégek versenyképesebbé tétele a nemzetközi szférában, a legújabb technikai vívmányok segítségével.

Weboldalunkon különböző, az általunk forgalmazott nyomdaipari eszközökhöz és termékekhez kapcsolódó letölthető segédanyagokat is talál, melyek remélhetőleg segítik az Ön munkáját.

Termékeink nagy része raktárról elérhető, a hőprések, nyomtatók egyeztetés után törökbálinti telephelyünkön megtekinthetőek és természetesen ki is próbálhatóak!

A termékek szervizháttere és az alkatrészellátás biztosított, szakképzett szervizes kollégánk rövid időn belül elhárítja a felmerülő problémákat, valamint, igény szerint a gépek karbantartását is elvégzi.


S.P.S Printing Solution Kft.

Bemutatóterem, raktár, áruátvétel:
XXII. kerület Budapest, Dózsa György út 105 TT Ipari Park 8. épület (volt Mechanikai Művek gyártelep)
HRSZ: 152/12, GPS koordináták: 47.42764 , 18.96587

Nyitvatartás: kedd - péntek: 8.00-16.00

Székhely, iroda:
9028 Győr, Szent Imre út 109/B
Tel.: 36 96 425 423
Mobil: 36 70 335 2222
E-mail: info@sublimation-tech.comh.eva@sublimation-tech.com