Monti Antonio sík és hengeres hőprések - 60 év tapasztalatát komolyan kell venni!

Monti Antonio hőprések

Monti Antonio hőprések sík (egyasztalos és duplaasztalos) és hengeres (munkaasztallal vagy anélkül) kivitelben, tekercses textil anyagok és darabáru (szabványok) hőkezeléséhez.

Miért válasszon Monti Antonio hőprést?

  • Több, mint 15.000 elégedett felhasználó világszerte. 

  • Több, mint 140 féle berendezés: sík hőprések és hengeres hőprések (kalanderek), munkaasztallal vagy anélkül, a legkülönbözőbb méretekben, opcionális kiegészítők (mint például vákuumos hőprés technológia) széles választékával.

  • Saját szabadalnak és széleskörű, több, mint 60 éves gyártói tapasztalat támogatja minden ügyfél igényeit - legyen szó multicégről vagy kisvállalkozásról.

Monti  Antonio 60 év

  • A Monti Antonio termékek a szublimációs technológia és az opcionális kiegészítők kiváló kombinációjával támogatják a magas szintű termelést.

  • A megbízhatóség és tartósság garantálása érdekében a Monti Antonio ragaszkodik ahhoz, hogy megőrizze az irányítást a teljes gyártási folyamat felett.

  • A Monti Antonio hőpréseket maximális élettartamra tervezték és építették. A gyár a gépek mellé válogatott alkatrészeket és kiterjesztett garancia-megállapodásokat is kínál.

  • Magyar képviselet: az S.P.S Printing Solution Kft. a Monti Antonio hőprések kizárólagos magyarországi forgalmazójaként mindenre kiterjedő információs bázissal, támogatással, felkészült szerviz háttérrel, kérés esetén rendszeres karbantartással  áll az Ön rendelkezésére.

Monti Antonio SÍK HŐPRÉS ÉS HENGERES HŐPRÉS kínálatunkat IDE KATTINTVA érheti el. További információért, AKTUÁLIS ÁRAKÉRT ÉS AKCIÓKÉRT kérjük, forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz.


Monti Antonio hőprés felhasználás