ADELCO Drawer 3 fiókos hőrögzítő, manuális és automata verzióban

ddc-3a sm-340x215.png
ddc-3a sm-340x215.png
Az ADELCO Drawer 3 fiókos hőrögzítő kompakt, helytakarékos és gazdaságos megoldást nyújt; új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében.           Az Adelco 3 fiókos szárítószekrény kompakt textil szárító megoldás. DTG nyomtatóját akár a berendezés tetejére helyezheti, helyet takarítva meg ezzel.A hőrögzítő háromszoros szigetelése gondoskodik attól, hogy a berendezés külső felülete ne melegedjen át, ezáltal a nyomtató felé sincs hőleadás.Az automata verzió motoros fiókokkal rendelkezik, melyeket időzítő vezérel. A fiókok a ciklusidő lejárta után automatikusan kinyílnak a kirakodáshoz és újratöltéshez. Minden fiók egyesével működtethető. A hátralévő ciklusidő digitális kijelzőn követhető nyomon.     JELLEMZŐK: digitális hőmérséklet-szabályozás fiókonkénti időzítő könnyen pakolható fiókok forró levegő keringetés nagy sebességű levegőáramoltatás állandó, cserét nem igénylő szűrők   MŰSZAKI JELLEMZŐK:   BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT.   További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.  
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:ADDCD3
Alapértelmezett

Az ADELCO Drawer 3 fiókos hőrögzítő kompakt, helytakarékos és gazdaságos megoldást nyújt; új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében.

 

 

Adelco Drawer 3 fiókos hőrögzítő 

 

 

Az Adelco 3 fiókos szárítószekrény kompakt textil szárító megoldás. DTG nyomtatóját akár a berendezés tetejére helyezheti, helyet takarítva meg ezzel.
A hőrögzítő háromszoros szigetelése gondoskodik attól, hogy a berendezés külső felülete ne melegedjen át, ezáltal a nyomtató felé sincs hőleadás.
Az automata verzió motoros fiókokkal rendelkezik, melyeket időzítő vezérel. A fiókok a ciklusidő lejárta után automatikusan kinyílnak a kirakodáshoz és újratöltéshez.
Minden fiók egyesével működtethető. A hátralévő ciklusidő digitális kijelzőn követhető nyomon.  

 

JELLEMZŐK:

  • digitális hőmérséklet-szabályozás
  • fiókonkénti időzítő
  • könnyen pakolható fiókok
  • forró levegő keringetés
  • nagy sebességű levegőáramoltatás
  • állandó, cserét nem igénylő szűrők

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK:


Adelco Drawer hőrögzítő technikai adatok

 

BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT.

 

További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.

 

Cikkszám:ADDCD3
Bruttó súly

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!