ADELCO DigiCure hőalagút / hőrögzítő

digi-cure.png
digi-cure.png
  Az ADELCO Digi-Cure hőalagút új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében.         Az Adelco Digi-Cure hőalagút legfontosabb jellemzői: digitális HDMI érintőképernyős interfész beépített textil adagoló beépített elszívó és ventillátor rendkívül gazdaságos működés nagynyomású légáramlás a legjobb hőrögzítés érdekében Teljesítmény felnőtt méretű ruhadarabok egy sorban történő elhelyezése esetén (50 cm / db). A teljesítmény a hőkezelt darabok elhelyezése, a beállított idő-és hőmérséklet függvényében változhat.     Az Adelco Digi-Cure hőalagút ideális megoldás kis- és közepes méretű gyártók számára. Nagy teljesítményű, kisebb méretű hőalagút digitális nyomtatáshoz, vízbázisú tintákhoz és sok minden máshoz. A Digi-Cure hőalagútja 2,6 méter hosszú, a be- és kiadagolási munkaasztalok mérete 90-90 cm-es, a szalag szélessége 80 cm. Habár a Digi-Cure kisebb méretű, de ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint nagyméretű társai, így Ön az Adelco hőalagút család minden előnyét kihasználhatja.  A Digi-Cure digitális interfésszel rendelkezik, hogy Ön teljeskörűen irányíthassa a hőkezelési folyamatot: az optimális teljesítmény érdekében könnyen szabályozhatja az alagút szalagsebességét és a hőmérsékletet. A felület visszajelzést küld a karbantartásról is, és rögzíti az esetleges problémákat, ezzel segít csökkenteni a felesleges állásidőket.   MŰSZAKI ADATOK: BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT.   További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.  
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:ADDCH
Alapértelmezett

 

Az ADELCO Digi-Cure hőalagút új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében.

 

 

Adelco Digi-Cure hőalagút

 

 

Az Adelco Digi-Cure hőalagút legfontosabb jellemzői:

  • digitális HDMI érintőképernyős interfész
  • beépített textil adagoló
  • beépített elszívó és ventillátor
  • rendkívül gazdaságos működés
  • nagynyomású légáramlás a legjobb hőrögzítés érdekében

Teljesítmény felnőtt méretű ruhadarabok egy sorban történő elhelyezése esetén (50 cm / db).
A teljesítmény a hőkezelt darabok elhelyezése, a beállított idő-és hőmérséklet függvényében változhat.

 

Adelco DigiCure

 

Az Adelco Digi-Cure hőalagút ideális megoldás kis- és közepes méretű gyártók számára. Nagy teljesítményű, kisebb méretű hőalagút digitális nyomtatáshoz, vízbázisú tintákhoz és sok minden máshoz.
A Digi-Cure hőalagútja 2,6 méter hosszú, a be- és kiadagolási munkaasztalok mérete 90-90 cm-es, a szalag szélessége 80 cm.

Habár a Digi-Cure kisebb méretű, de ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint nagyméretű társai, így Ön az Adelco hőalagút család minden előnyét kihasználhatja

A Digi-Cure digitális interfésszel rendelkezik, hogy Ön teljeskörűen irányíthassa a hőkezelési folyamatot: az optimális teljesítmény érdekében könnyen szabályozhatja az alagút szalagsebességét és a hőmérsékletet. A felület visszajelzést küld a karbantartásról is, és rögzíti az esetleges problémákat, ezzel segít csökkenteni a felesleges állásidőket.

 

MŰSZAKI ADATOK:

Adelco DigiCure

BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT.

 

További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.

 

Cikkszám:ADDCH
Bruttó súly

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!