EPSON SureColor SC-F2200 Direkt textilnyomtató ALAP Csomag

dtg_product01_front_blk_frame_on_a-123.png
dtg_product01_front_blk_frame_on_a-123.png
Az EPSON SureColor SC-F2200 direkt textilnyomtatóval néhány egyszerű beállítást követően azonnal megkezdheti a pólók és egyéb textiláruk nyomtatását. Teljeskörű megoldás, pólók, pólóingek, pulóverek, babaruhák, bevásárlótáskák, és más pamutcikkek tervezéséhez és nyomtatásához. A csomag tartalmazza a nyomtatót, a nyomtatófejet, a tintapatronokat, és a használatához szükséges szoftvert.   Fokozott termelékenység Továbbfejlesztett ergonómia, automatikus fejmagasság-beállítás és gyorsabb nyomtatási sebesség. Készítsen egy világos színű pólót mindössze 28 másodperc alatt, és egy sötét inget mindössze 52 másodperc alatt. Továbbfejlesztett nyomtatási minőségMásodik generációs DG2 tinta, legújabb MicroTFP fejtechnológia és továbbfejlesztett szoftver. Készítsen nyomatokat a nyomathordozók szélesebb skálájára finomabb vonalakkal, egyenletesebb kitöltéssel. Garment CreatorGarment Creator 2 szoftverrel együtt szállítjuk. Az új verzió gyorsabb teljesítményt és fokozott támogatást kínál a DTF működéshez. Megnövelt megbízhatóságÁtfogó garancia akár öt évre meghosszabbítható szervizbiztosítással. Az Epson Cloud Solution PORT továbbfejlesztett felhasználói jelentéseket és távoli szolgáltatásdiagnosztikát tesz lehetővé. Csökkentett működési költségKöltséghatékony 800 ml-es tintatasakokat használ. A nyomtatófejekre a garancia/CoverPlus vonatkozik, míg az új ventilátor nélküli kialakítás csökkenti a működési zajt, a karbantartási és alkatrészköltségeket.Kiemelkedő rugalmasságA szövetek széles skáláját támogatja, amelyek természetes és mesterséges szálak keverékét tartalmazzák 25 mm vastagságig. A nyomólap opciók számos gyártási alkalmazást és ruhaméretet/típust támogatnak. 5 színű konfigurációban szállítjuk, hogy megfeleljen a világos, sötét ruházati és filmes munkákhoz. MŰSZAKI ADATOK Nyomtatási mód: PrecisionCore™ TFP nyomtatófejTintatechnológia: Ultrachrome® DG2Színek: fekete, cián, sárga, bíbor, fehérTintatartály-kapacitás: 800 mlLegkisebb cseppméret: 12,8 plMax. nyomtatási terület: 40x50 cmFúvóka konfiguráció: 400 fúvóka fekete, 400 fúvóka színenkéntPapír-/nyomathordozó kezelés kétoldalas: nem Energiafogyasztás: 46 Watt; 30 Watt (készenléti üzemmódban); 7 Watt (alvó üzemmódban)Tápfeszültség: 110 - 240 V, 50 Hz - 60 Hz AC, 3,4-1,6 ATermék méretei: 981 x 499 x 1361 mm (szélesség x mélység x magasság)Hangteljesítmény: Működés közben: 5,7 B (A)Zajszint: Működés közben: 37 dB (A)Súly: 95 kg A doboz tartalma: CD útmutató, Nyomtató Memória: 1 GBKompatibilis operációs rendszer: Mac OS 10.6+, Mac OS 10.8.x, Windows XP (Home Edition / Prof / Prof X64 / Vista), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bites)Csatlakozók: A típusú USB 2.0 (2x), 10 Base-TNyomtatási felbontás: 1200 x 1200 dpi  
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:NYRAF22
Alapértelmezett

Az EPSON SureColor SC-F2200 direkt textilnyomtatóval néhány egyszerű beállítást követően azonnal megkezdheti a pólók és egyéb textiláruk nyomtatását.


Teljeskörű megoldás, pólók, pólóingek, pulóverek, babaruhák, bevásárlótáskák, és más pamutcikkek tervezéséhez és nyomtatásához.


A csomag tartalmazza a nyomtatót, a nyomtatófejet, a tintapatronokat, és a használatához szükséges szoftvert. 


Fokozott termelékenység

Továbbfejlesztett ergonómia, automatikus fejmagasság-beállítás és gyorsabb nyomtatási sebesség. Készítsen egy világos színű pólót mindössze 28 másodperc alatt, és egy sötét inget mindössze 52 másodperc alatt.

Továbbfejlesztett nyomtatási minőség

Második generációs DG2 tinta, legújabb MicroTFP fejtechnológia és továbbfejlesztett szoftver. Készítsen nyomatokat a nyomathordozók szélesebb skálájára finomabb vonalakkal, egyenletesebb kitöltéssel.

Garment Creator

Garment Creator 2 szoftverrel együtt szállítjuk. Az új verzió gyorsabb teljesítményt és fokozott támogatást kínál a DTF működéshez.

Megnövelt megbízhatóság

Átfogó garancia akár öt évre meghosszabbítható szervizbiztosítással. Az Epson Cloud Solution PORT továbbfejlesztett felhasználói jelentéseket és távoli szolgáltatásdiagnosztikát tesz lehetővé.

Csökkentett működési költség

Költséghatékony 800 ml-es tintatasakokat használ. A nyomtatófejekre a garancia/CoverPlus vonatkozik, míg az új ventilátor nélküli kialakítás csökkenti a működési zajt, a karbantartási és alkatrészköltségeket.

Kiemelkedő rugalmasság

A szövetek széles skáláját támogatja, amelyek természetes és mesterséges szálak keverékét tartalmazzák 25 mm vastagságig. A nyomólap opciók számos gyártási alkalmazást és ruhaméretet/típust támogatnak. 5 színű konfigurációban szállítjuk, hogy megfeleljen a világos, sötét ruházati és filmes munkákhoz.


MŰSZAKI ADATOK

Nyomtatási mód: PrecisionCore™ TFP nyomtatófej
Tintatechnológia: Ultrachrome® DG2
Színek: fekete, cián, sárga, bíbor, fehér
Tintatartály-kapacitás: 800 ml
Legkisebb cseppméret: 12,8 pl
Max. nyomtatási terület: 40x50 cm
Fúvóka konfiguráció: 400 fúvóka fekete, 400 fúvóka színenként
Papír-/nyomathordozó kezelés kétoldalas: nem

Energiafogyasztás: 46 Watt; 30 Watt (készenléti üzemmódban); 7 Watt (alvó üzemmódban)
Tápfeszültség: 110 - 240 V, 50 Hz - 60 Hz AC, 3,4-1,6 A
Termék méretei: 981 x 499 x 1361 mm (szélesség x mélység x magasság)
Hangteljesítmény: Működés közben: 5,7 B (A)
Zajszint: Működés közben: 37 dB (A)
Súly: 95 kg

A doboz tartalma: CD útmutató, Nyomtató

Memória: 1 GB
Kompatibilis operációs rendszer: Mac OS 10.6+, Mac OS 10.8.x, Windows XP (Home Edition / Prof / Prof X64 / Vista), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bites)
Csatlakozók: A típusú USB 2.0 (2x), 10 Base-T
Nyomtatási felbontás: 1200 x 1200 dpi

 


Epson SureColor SC-F2200 DTG és DTF nyomtató (4C-5C) Alap Csomag


Listaár: 13.995 EUR+áfa

Bevezető ár: 12.995 EUR+áfa 


A csomag tartalmazza:

- F2200 nyomtató (5C)
- Garment Creator RIP szoftver
- 1 db 35x40 cm tálca (gyári)
- Maintanance Kit
- 6 X 800 ml kazetta (CMYK+2db W)
- 1 db tisztító kazetta (automata tisztításhoz)
- APC túlfeszültségvédő aljzat
- 24 órás kapcsolat felvétel, a hiba bejelentése után (munkanapokat figyelembe véve)
- nyomtató javítás lehetőség szerint leghamarabb (munkanapokat figyelembe véve)

1 év helyszíni teljes körű garanciával!

Forintos számla esetén az ár a teljesítéskori OTP deviza eladási árfolyamon lesz forintosítva.

Az ár nem tartalmazza a kiszállítás, oktatás és beüzemelés költségét.

Beüzemelés+szállítás+oktatás:
Vidék: +500 EUR + áfa
Budapest: +250 EUR + áfa

Ez 2 óra beüzemelési időt és 2 óra oktatási időt foglal magában. 

A házhoz szállítási díj a megrendelt termék raktártól a rendeltetési cím bejáratáig történő szállítást tartalmazza. Emeletre, pincébe, egyéb speciális helyszínekre történő szállítás többlet költséget von maga után.

Az oktatás során az oktatandó személy nem végezhet más munkát. Az oktatás az adott készülék működetéséhez szükséges elengedhetetlen információk átadását foglalja magában, és nem tartalmazza a direkt textilnyomtatási technológia (DTG) alapismereteinek oktatását.
Az oktató várakoztatása, illetve a megbeszélt időpontban az oktatandó személy jelenlétének hiánya szintén extra költséget jelent, melynek összege kiszámlázásra kerül.

A megvásárolt berendezés működtetéséhez szükséges helyszín előkészítése és az infrastruktúra kialakítása a vevő feladata.
Amennyiben ezen feltételek a gép kiszállításának időpontjában nem biztosítottak, és ebből adódóan a beüzemelés és / vagy oktatás előtt várakozási idő lép fel, az óradíjas rendszerben kiszámlázásra kerül.

 

AKTUÁLIS AKCIÓKÉRT, EGYEDI AJÁNLATOKÉRT KÉRJÜK, KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT! 
Cikkszám:NYRAF22
Bruttó súly95 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!