EPSON SureColor SC-F2100 Direkt textilnyomtató ALAP Csomag

f2100_hero-3_690x460.jpg
f2100_hero-3_690x460.jpg
f2100_left-facing-2_690x460.jpg
f2100_left-facing-3_690x460.jpg
f2100_ink-bay_690x460.jpg
Az EPSON SureColor SC-F2100 direkt textilnyomtatóval néhány egyszerű beállítást követően azonnal megkezdheti a pólók és egyéb textiláruk nyomtatását. Teljeskörű megoldás, pólók, pólóingek, pulóverek, babaruhák, bevásárlótáskák, és más pamutcikkek tervezéséhez és nyomtatásához. Tálcaméret: 40 x 50 cmA csomag tartalmazza a nyomtatót, a nyomtatófejet, a tintapatronokat, és a használatához szükséges szoftvert. Gyorsabb, jobb minőségű nyomtatásA nyomtató a korábbi modelleknél nagyobb nyomtatási sebességet kínál a gyors nyomtatási módoknak köszönhetően, valamint jobb tintakeringetést biztosít, amely hozzájárul a rövidebb indítási időhöz. A javított rácsképzési technológiával pedig finomabb képreprodukcióra és szélesebb színtér elérésére képes. Garment Creator szoftverAz Epson sokoldalú és ingyenes Garment Creator szoftvere segítségével hozzáadhat a grafikához szöveget és akár több képet is, létrehozhat felhasználói beállításokat, az alkalmazás továbbá hot folder funkcióval rendelkezik, és CMYK-képtámogatást is biztosít. Kevesebb karbantartásAz Epson SC-F2100 textilnyomtató különálló tisztítópatronnal rendelkező automatikus karbantartási módja jelentősen csökkenti az ütemezett karbantartást, illetve a porleválasztó egység megakadályozza, hogy a nyomtatófej poros vagy szöszös legyen. Opcionális textilrögzítő betétet biztosítunk hozzá, hogy egyszerűbb legyen a ruházati cikkek pozícionálása. UltraChrome DG tintaAz élénk színeket nyújtó Epson UltraChrome DG tinták 600 ml-es patronos kiszerelésben érhetők el, és ellenálló, repedezésmentes fehér tintát is tartalmaznak, amely ideális sötét szövetre történő nyomtatáshoz. Az eltömődés elkerülése érdekében a fehér tintát a nyomtató keringeti. KörnyezetbarátAz Epson UltraChrome DG tintája ECO PASSPORT-tanúsítványt nyert az OEKOTEX®¹-től. MŰSZAKI ADATOK Nyomtatási mód: PrecisionCore™ TFP nyomtatófejTintatechnológia: Ultrachrome® DGSzínek: fekete, cián, sárga, bíbor, fehérTintatartály-kapacitás: 600 mlLegkisebb cseppméret: 21 plFúvóka konfiguráció: 720 fúvóka fekete, 720 fúvóka színenkéntPapír-/nyomathordozó kezelés kétoldalas: nem Energiafogyasztás: 52 Watt; 20 Watt (gazdaságos); 10 Watt (készenléti üzemmódban); 0,5 Watt (kikapcsolt állapotban)Tápfeszültség: AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 HzTermék méretei: 1.207‎ x 1.595 x 840 mm (szélesség x mélység x magasság)Hangteljesítmény: Működés közben: 5,7 B (A)Zajszint: Működés közben: 41 dB (A)Súly: 80 kg A doboz tartalma: CD útmutató, Nyomtató Memória: nyomtató - 512 MB, hálózat - 128 MBKompatibilis operációs rendszer: Mac OS 10.6+, Mac OS 10.8.x, Windows XP (Home Edition / Prof / Prof X64 / Vista), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bites)Csatlakozók: A típusú USB 2.0 (2x), 10 Base-TNyomtatási felbontás: 1.440 x 1.440 dpi  
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:NYRAF21
Kérjük, válasszon!
F2100 Alap Csomag
Nincs utánvét, nincs DPD

Az EPSON SureColor SC-F2100 direkt textilnyomtatóval néhány egyszerű beállítást követően azonnal megkezdheti a pólók és egyéb textiláruk nyomtatását.


Teljeskörű megoldás, pólók, pólóingek, pulóverek, babaruhák, bevásárlótáskák, és más pamutcikkek tervezéséhez és nyomtatásához.

Tálcaméret: 40 x 50 cm

A csomag tartalmazza a nyomtatót, a nyomtatófejet, a tintapatronokat, és a használatához szükséges szoftvert.


Epson SureColor SC-F2100 DTG direkt textilnyomtató


Gyorsabb, jobb minőségű nyomtatás
A nyomtató a korábbi modelleknél nagyobb nyomtatási sebességet kínál a gyors nyomtatási módoknak köszönhetően, valamint jobb tintakeringetést biztosít, amely hozzájárul a rövidebb indítási időhöz. A javított rácsképzési technológiával pedig finomabb képreprodukcióra és szélesebb színtér elérésére képes.

Garment Creator szoftver
Az Epson sokoldalú és ingyenes Garment Creator szoftvere segítségével hozzáadhat a grafikához szöveget és akár több képet is, létrehozhat felhasználói beállításokat, az alkalmazás továbbá hot folder funkcióval rendelkezik, és CMYK-képtámogatást is biztosít.

Kevesebb karbantartás
Az Epson SC-F2100 textilnyomtató különálló tisztítópatronnal rendelkező automatikus karbantartási módja jelentősen csökkenti az ütemezett karbantartást, illetve a porleválasztó egység megakadályozza, hogy a nyomtatófej poros vagy szöszös legyen. Opcionális textilrögzítő betétet biztosítunk hozzá, hogy egyszerűbb legyen a ruházati cikkek pozícionálása.

UltraChrome DG tinta
Az élénk színeket nyújtó Epson UltraChrome DG tinták 600 ml-es patronos kiszerelésben érhetők el, és ellenálló, repedezésmentes fehér tintát is tartalmaznak, amely ideális sötét szövetre történő nyomtatáshoz. Az eltömődés elkerülése érdekében a fehér tintát a nyomtató keringeti.

Környezetbarát
Az Epson UltraChrome DG tintája ECO PASSPORT-tanúsítványt nyert az OEKOTEX®¹-től.


MŰSZAKI ADATOK

Nyomtatási mód: PrecisionCore™ TFP nyomtatófej
Tintatechnológia: Ultrachrome® DG
Színek: fekete, cián, sárga, bíbor, fehér
Tintatartály-kapacitás: 600 ml
Legkisebb cseppméret: 21 pl
Fúvóka konfiguráció: 720 fúvóka fekete, 720 fúvóka színenként
Papír-/nyomathordozó kezelés kétoldalas: nem

Energiafogyasztás: 52 Watt; 20 Watt (gazdaságos); 10 Watt (készenléti üzemmódban); 0,5 Watt (kikapcsolt állapotban)
Tápfeszültség: AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
Termék méretei: 1.207‎ x 1.595 x 840 mm (szélesség x mélység x magasság)
Hangteljesítmény: Működés közben: 5,7 B (A)
Zajszint: Működés közben: 41 dB (A)
Súly: 80 kg

A doboz tartalma: CD útmutató, Nyomtató

Memória: nyomtató - 512 MB, hálózat - 128 MB
Kompatibilis operációs rendszer: Mac OS 10.6+, Mac OS 10.8.x, Windows XP (Home Edition / Prof / Prof X64 / Vista), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bites)
Csatlakozók: A típusú USB 2.0 (2x), 10 Base-T
Nyomtatási felbontás: 1.440 x 1.440 dpi

 


Epson SureColor SC-F2100 (4C-5C) Alap Csomag


Listaár: 13.795 EUR + áfa

A csomag tartalmazza:

- F2100 nyomtató (5C)
- Garment Creator RIP szoftver
- 1 db 35x40 cm tálca (gyári)
- 6 X 600 ml kazetta (CMYK+2db W)
- maintanance Kit
- fejtisztító készlet (viper, cap)
- előkezelő szett
- 1 db tisztító kazetta (automata tisztításhoz)
- szerviz elérhetőség (8-16.30-ig)
- APC túlfeszültségvédő aljzat
24 órán belüli kapcsolatfevétel a hiba bejelentése után (munkanapokat figyelembe véve)
- nyomtató javítás lehetőség szerint leghamarabb (munkanapokat figyelembe véve)

1 év helyszíni teljeskörű garanciával!

Forintos számla esetén az ár a teljesítéskori OTP deviza eladási árfolyamon lesz forintosítva.

Az ár nem tartalmazza a kiszállítás, oktatás és beüzemelés költségét.

Beüzemelés+szállítás+oktatás:
Vidék: +400 EUR + áfa
Budapest: +200 EUR + áfa

Ez 2 óra beüzemelési időt és 2 óra oktatási időt foglal magában. 

A házhoz szállítási díj a megrendelt termék raktártól a rendeltetési cím bejáratáig történő szállítást tartalmazza. Emeletre, pincébe, egyéb speciális helyszínekre történő szállítás többlet költséget von maga után.

Az oktatás során az oktatandó személy nem végezhet más munkát. Az oktatás az adott készülék működetéséhez szükséges elengedhetetlen információk átadását foglalja magában, és nem tartalmazza a direkt textilnyomtatási technológia (DTG) alapismereteinek oktatását.
Az oktató várakoztatása, illetve a megbeszélt időpontban az oktatandó személy jelenlétének hiánya szintén extra költséget jelent, melynek összege kiszámlázásra kerül.

A megvásárolt berendezés működtetéséhez szükséges helyszín előkészítése és az infrastruktúra kialakítása a vevő feladata.
Amennyiben ezen feltételek a gép kiszállításának időpontjában nem biztosítottak, és ebből adódóan a beüzemelés és / vagy oktatás előtt várakozási idő lép fel, az óradíjas rendszerben kiszámlázásra kerül.

 

AKTUÁLIS AKCIÓKÉRT, EGYEDI AJÁNLATOKÉRT KÉRJÜK, KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!

 
 
Cikkszám:NYRAF21
Bruttó súly80 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!