HASZNÁLT Epson SureColor F6000 Szublimációs nyomtató

20220311_093820.jpg
20220311_093820.jpg
20220311_093806.jpg
20220311_093804.jpg
20220311_093755.jpg
Eladó a képen látható F6000-es nyomtató, HDK feketére átalakítva, és már külső használt tinta gyűjtő tartálya is van! Tehát minden frissítésen átesett gépről beszélünk! Wasatch SoftRIP is van hozzá, így tökéletes színű nyomatok készítésére is alkalmas. Budapesti telephelyünkön megtekinthető.   Ár: 1.200 EUR + áfa (garancia nélküli ár) A NYOMTATÓKRÓL: A MINŐSÉG, A TELJESÍTMÉNY ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG OPTIMALIZÁLÁSÁRA TERVEZVE A textilgyártók, a fotóstúdiók és a promóciós árucikkeket gyártó cégek mostantól kiváló minőségű nyomatokat készíthetnek textilanyagokra és merev nyomathordozókra. Az UltraChrome DS tinták segítségével ez a festékszublimációs nyomtató kiváló minőségű, élénk nyomatokat állít elő. A merev nyomathordozókra történő szublimáláshoz a normál fekete tintával finom árnyalatok hozhatók létre, így tökéletes megoldás promóciós termékek előállításához. A tinták azonban csak egy részét jelentik az Epson teljes megoldásának, amely emellett a hardverből, a szoftverből, a nyomtatófejből, a szublimációs papírokból, a jótállásból és a szervizszolgáltatásokból áll. Tisztában vagyunk vele, hogy minden könnyebben megy, ha minden részlet illeszkedik egymáshoz, ezért készíti és támogatja az SC-F6000 nyomtatót egyetlen gyártó. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a nyomtató újra és újra pontos és konzisztens nyomatokat fog készíteni. Emellett a nyomtató olyan megoldásokat tartalmaz, amelyek célja az ügyfelek költségeinek alacsonyan tartása és a maximális üzemidő biztosítása. TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ 
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:NYRAF62
Nincs utánvét, nincs DPD

Eladó a képen látható F6000-es nyomtató, HDK feketére átalakítva, és már külső használt tinta gyűjtő tartálya is van! Tehát minden frissítésen átesett gépről beszélünk! Wasatch SoftRIP is van hozzá, így tökéletes színű nyomatok készítésére is alkalmas. Budapesti telephelyünkön megtekinthető.

 

Ár: 1.200 EUR + áfa (garancia nélküli ár)


A NYOMTATÓKRÓL:

A MINŐSÉG, A TELJESÍTMÉNY ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG OPTIMALIZÁLÁSÁRA TERVEZVE

A textilgyártók, a fotóstúdiók és a promóciós árucikkeket gyártó cégek mostantól kiváló minőségű nyomatokat készíthetnek textilanyagokra és merev nyomathordozókra.

Az UltraChrome DS tinták segítségével ez a festékszublimációs nyomtató kiváló minőségű, élénk nyomatokat állít elő. A merev nyomathordozókra történő szublimáláshoz a normál fekete tintával finom árnyalatok hozhatók létre, így tökéletes megoldás promóciós termékek előállításához.

A tinták azonban csak egy részét jelentik az Epson teljes megoldásának, amely emellett a hardverből, a szoftverből, a nyomtatófejből, a szublimációs papírokból, a jótállásból és a szervizszolgáltatásokból áll. Tisztában vagyunk vele, hogy minden könnyebben megy, ha minden részlet illeszkedik egymáshoz, ezért készíti és támogatja az SC-F6000 nyomtatót egyetlen gyártó. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a nyomtató újra és újra pontos és konzisztens nyomatokat fog készíteni.

Emellett a nyomtató olyan megoldásokat tartalmaz, amelyek célja az ügyfelek költségeinek alacsonyan tartása és a maximális üzemidő biztosítása.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ 

Cikkszám:NYRAF62
Bruttó súly85 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!