Secabo TC5 Smart Bluetooth Membrane hőprés 38x38cm

product.450.1097060.png
product.450.1097060.png
product.450.1097063.png
product.450.1097062.png
product.450.1097061.png
product.450.1097066.jpg
product.450.1097067.jpg
product.450.1097052.png
tulajdonsagok.jpg
Új, automata SECABO TC5 Smart hőprés bluetooth egységgel, 38 x 38 cm   A Secabo TC5 MEMBRANE automatikus prés legújabb fejlesztése világújdonságot mutat be a piacon, amely számos új lehetőséget nyit meg a felhasználók előtt: A TC5 SMART MEMBRANE vezérlője mostantól Bluetooth interfésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezérlést a Secabo Smart Transfer ingyenes alkalmazáson keresztül, miközben hozzáférést biztosít egy átfogó funkcióadatbázishoz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy: Egyszerűen adja meg a szövet típusát és a transzferanyagot, és azonnal lekérje a hőmérséklet, az idő és a nyomás megfelelő kombinációit. A további funkciók, például a felfűtési idők kiszámítása és a figyelmeztető funkciók értékes asszisztenssé teszik az alkalmazást az összes általános hőátadási módszerhez. Az új Secabo TC5 SMART MEMBRANE hőprés 38 x 38 cm-es munkafelületet kínál, könnyen használható és robusztus folyamatos működés közben. Az Bázislapot illetően a hőprés passzív membránnal van ellátva. Új lehetőségeket teremt a Secabo hőprés megvalósításában – különösen akkor, ha nagy magasságkülönbséggel és egyenetlenségekkel rendelkező tárgyakkal dolgozik. A membrán könnyen felfújható egy kisméretű felfújófej segítségével. Ezáltal konfigurálható a membrán maximális kompenzációs magassága. Az érintkezési nyomás egy nagy kézi keréken keresztül állítható be, amely a fűtőlemez felső oldalán található. Amikor a hőprés zárva van, egy nanométer megbízhatóan mutatja az aktuális érintkezési nyomást gramm per négyzetcentiméterben. A nyomás alatti további finomhangolás a felfújó izzón és egy kioldószelepen keresztül lehetséges. A TC5 SMART MEMBRANE lehetővé teszi a tényleges érintkezési nyomás pontos leolvasását, valamint reprodukálható beállítását. A moduláris felépítés lehetővé teszi a különböző formátumú cserélhető alaplapok gyors és egyszerű beszerelését, a gyors csererendszert és a csúszdahosszabbítást. MŰSZAKI ADATOKMérete nyitott 45cm x 93cm x 73cmMéretek zárva 45cm x 57cm x 73cmmunkaterület 38cm x 38cmMéret Membrán alaplap 45cm x 45cmszállítási terjedelem Mechanikai alap, Fűtőlap, Alaplap, Membrán alaplap, Rögzítőkészlet, Vezérlődoboz, C13 Tápkábel, Szerszámok, Használati útmutatónyomás beállítása A fűtőlap magasságállítása kézikerékkel, finombeállítás fúvógolyóval és a membrán leeresztő szelepévelmax. leszorítóerő 250 g/cm²maximális hőmérséklet 225 °Celőre beállított maximális idő 999 smax. kagylószög 40°tápfeszültség AC feszültség 230V / 50Hz - 60Hz, 1,8kWkörnyezet +5°C - +35°C / 30% - 70% páratartalomsúlya csomagolás nélkül: 42 kgsúlya csomaggal 50,00 kgBrandSecabo EUR ár: 1.403 EUR + áfa Az ár nem tartalmazza a szállítás költségét. A megrendelés 30% megfizetésével történik. AKTUÁLIS AKCIÓKÉRT, AJÁNLATOKÉRT kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!  
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:HSETC5M
Alapértelmezett

Új, automata SECABO TC5 Smart hőprés bluetooth egységgel, 38 x 38 cm



Secabo TC5 Smart hőprés

 

A Secabo TC5 MEMBRANE automatikus prés legújabb fejlesztése világújdonságot mutat be a piacon, amely számos új lehetőséget nyit meg a felhasználók előtt: A TC5 SMART MEMBRANE vezérlője mostantól Bluetooth interfésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezérlést a Secabo Smart Transfer ingyenes alkalmazáson keresztül, miközben hozzáférést biztosít egy átfogó funkcióadatbázishoz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy:

Egyszerűen adja meg a szövet típusát és a transzferanyagot, és azonnal lekérje a hőmérséklet, az idő és a nyomás megfelelő kombinációit. A további funkciók, például a felfűtési idők kiszámítása és a figyelmeztető funkciók értékes asszisztenssé teszik az alkalmazást az összes általános hőátadási módszerhez.

Az új Secabo TC5 SMART MEMBRANE hőprés 38 x 38 cm-es munkafelületet kínál, könnyen használható és robusztus folyamatos működés közben. Az Bázislapot illetően a hőprés passzív membránnal van ellátva. Új lehetőségeket teremt a Secabo hőprés megvalósításában – különösen akkor, ha nagy magasságkülönbséggel és egyenetlenségekkel rendelkező tárgyakkal dolgozik. A membrán könnyen felfújható egy kisméretű felfújófej segítségével. Ezáltal konfigurálható a membrán maximális kompenzációs magassága. Az érintkezési nyomás egy nagy kézi keréken keresztül állítható be, amely a fűtőlemez felső oldalán található. Amikor a hőprés zárva van, egy nanométer megbízhatóan mutatja az aktuális érintkezési nyomást gramm per négyzetcentiméterben. A nyomás alatti további finomhangolás a felfújó izzón és egy kioldószelepen keresztül lehetséges. A TC5 SMART MEMBRANE lehetővé teszi a tényleges érintkezési nyomás pontos leolvasását, valamint reprodukálható beállítását. A moduláris felépítés lehetővé teszi a különböző formátumú cserélhető alaplapok gyors és egyszerű beszerelését, a gyors csererendszert és a csúszdahosszabbítást.

MŰSZAKI ADATOK
Mérete nyitott 45cm x 93cm x 73cm
Méretek zárva 45cm x 57cm x 73cm
munkaterület 38cm x 38cm
Méret Membrán alaplap 45cm x 45cm
szállítási terjedelem Mechanikai alap, Fűtőlap, Alaplap, Membrán alaplap, Rögzítőkészlet, Vezérlődoboz, C13 Tápkábel, Szerszámok, Használati útmutató
nyomás beállítása A fűtőlap magasságállítása kézikerékkel, finombeállítás fúvógolyóval és a membrán leeresztő szelepével
max. leszorítóerő 250 g/cm²
maximális hőmérséklet 225 °C
előre beállított maximális idő 999 s
max. kagylószög 40°
tápfeszültség AC feszültség 230V / 50Hz - 60Hz, 1,8kW
környezet +5°C - +35°C / 30% - 70% páratartalom
súlya csomagolás nélkül: 42 kg
súlya csomaggal 50,00 kg
BrandSecabo

EUR ár: 1.403 EUR + áfa


Az ár nem tartalmazza a szállítás költségét.

A megrendelés 30% megfizetésével történik.

AKTUÁLIS AKCIÓKÉRT, AJÁNLATOKÉRT kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!


 

Cikkszám:HSETC5M
Bruttó súly50 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!