Schulze Mug 1 - bögreprés

154.jpg
154.jpg
Clipboard0167.jpg
Clipboard0216.jpg
Schulze Mug 1 bögreprés – bögrenyomó A Schulze Mug 1 nyomógépünk tökéletes megoldás mindazok számára, akik kiváló minőségű egybögrés prést keresnek. A cserélhető fűtőelemeknek köszönhetően számos lehetőséget kínál a bögrenyomtatáshoz. A prés két változatban érhető el: fűtőelem nélküli alapváltozat, ahol a prést saját maga is felszerelheti fűtőfejeink nagy választékából; vagy egy felszerelt változat 1 x 80 mm-es fűtőbetéttel, ha például teljes mértékben a 11 oz-os csészenyomásra szeretne támaszkodni. Amint a gép felmelegedett a beállított hőmérsékletre, a kar lenyomása után megkezdődik a préselési folyamat. Az óra is elindul, így mindig láthatja, mennyi ideig tart a préselési folyamat. A Mug 1 préshez fűtőfejek széles választékát kínáljuk. Nyomtathat például kancsókat, zománccsészéket vagy alumínium ivópalackokat is. Bögrenyomtatás a javából! A Mug 1-es bögrepréssel Ön mindig biztonságban van. A kiváló minőségű kidolgozás és a könnyű kezelhetőség tökéletes társsá teszi őket a csészenyomtatáshoz.
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:HSBPLM
Csak rendelésre!
Igen
Nincs utánvét

Schulze Mug 1 bögreprés – bögrenyomó

A Schulze Mug 1 nyomógépünk tökéletes megoldás mindazok számára, akik kiváló minőségű egybögrés prést keresnek. A cserélhető fűtőelemeknek köszönhetően számos lehetőséget kínál a bögrenyomtatáshoz.

A prés két változatban érhető el: fűtőelem nélküli alapváltozat, ahol a prést saját maga is felszerelheti fűtőfejeink nagy választékából; vagy egy felszerelt változat 1 x 80 mm-es fűtőbetéttel, ha például teljes mértékben a 11 oz-os csészenyomásra szeretne támaszkodni.

Amint a gép felmelegedett a beállított hőmérsékletre, a kar lenyomása után megkezdődik a préselési folyamat. Az óra is elindul, így mindig láthatja, mennyi ideig tart a préselési folyamat.

A Mug 1 préshez fűtőfejek széles választékát kínáljuk. Nyomtathat például kancsókat, zománccsészéket vagy alumínium ivópalackokat is. Bögrenyomtatás a javából!

A Mug 1-es bögrepréssel Ön mindig biztonságban van. A kiváló minőségű kidolgozás és a könnyű kezelhetőség tökéletes társsá teszi őket a csészenyomtatáshoz.

Műszaki adatok:

Méretek: 38 x 15 x 31 cm
Súly (csomagolással együtt): 8 kg
Áram/feszültség: 6A / 230V
Hőmérséklet: max. 220°C
Hőmérséklet pontosság: ± 0,5%
Időbeállítás: max. 9 perc 59 mp
Nyomtatási terület: max. 80 x 180 mm
Maximális bögre átmérő: 78-85 mm

Schulze garancia: a vásárlás napjától számítva 1 év budapesti telephelyi garancia. A telephelyi garancia az eszköz szállítására nem érvényes.

 

SCHULZE Ár: 479,00 + áfa

Beszállítás és 1 év magyarországi telephelyi garancia: 150,00 EUR +áfa

Teljes ár: 629,00 EUR + áfa

 

Fűtőfej nélküli ár:

SCHULZE Ár: 399,00 + áfa

Beszállítás és 1 év magyarországi telephelyi garancia: 150,00 EUR +áfa

Teljes ár: 549,00 EUR + áfa

 

Az ár nem tartalmazza a kiszállítás és beüzemelés költségét.

 

Egyedi csomagajánlatokért, további információért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ! 

Csak rendelésre!Igen
Cikkszám:HSBPLM
Bruttó súly8 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!