Termék kategóriák

Epson SureColor SC-F6300

a1243-productpicture-hires-en-int-surecolor_sc-f6300.jpg

Állítson elő kiváló minőségű textiltermékeket és promóciós árucikkeket az alacsony karbantartási igényű festékszublimációs nyomtatóval!

 

Jellemzők:

A SureColor SC-F6300 44” méretű festékszublimációs nyomtatót a textilgyártók, a fotóstúdiók és a promóciós árucikkeket gyártó cégek számára fejlesztettük ki. Alacsony teljes birtoklási költséggel rendelkezik a továbbfejlesztett felhasználói hatékonyságnak és a csökkentett állásidőnek köszönhetően.

Hatékonyság
Az egyszerű felhasználói hozzáférés és a nyomtatófej-karbantartás minimalizálja a szervizigényt. A csökkentett állásidő és az egyszerű karbantartási hozzáférés nagyobb fokú hatékonyságot biztosít vállalkozása számára. A továbbfejlesztett főbb alkatrészeknek köszönhetően nő a termék élettartama és egyben a megtérülése is

Egyszerű használat
Gyorsabb beüzemelés. Nincs szükség speciális szerszámokra és szakember segítségére. Az egyszerű beüzemelésnek köszönhetően a vállalkozások a lehető leggyorsabban indíthatják a termelést.

Szoftvertámogatás
Az Epson lenyűgöző, az Ön vállalkozása igényeinek megfelelő szoftvermelléklet-csomagja az alábbiakat tartalmazza: Epson Edge Print RIP szoftver, Epson Edge irányítópult-támogatás (EMX-profilok) és az Epson LFP Accounting Tool. Megfelelő szintű szoftvertámogatást biztosítanak, amelyek a vállalkozások működését hatékonyabbá teszik, valamint a költségek és a nyereségesség elemzéséhez nyújtanak segítséget.

Teljes nyomtatási csomag
A felhasználók számára teljes körű gyártási csomagot kínálunk – a nyugalom és a kényelem biztosítása érdekében. A teljes körű megoldás tartalma: hardver, szoftver, nyomtatófej, tinta, szublimációs papír, jótállás és egy opcionális feltekercselő egység a harmonikus működés érdekében.

Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
NYRAF63 Epson SureColor SC-F6300 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.