Termék kategóriák

ÁSZF

Szállítás: 


- A megrendelt termékeket díjmentesen átveheti telephelyünkön!
- A termékeket futárszolgálat segítségével is megkaphatja, ebben az esetben kérjen ajánlatot!  Futárral történő szállítás esetén a törésekre, fizikai sérülésekre felelősséget, és garanciát nem vállalunk!
- A futárral történő szállítás ideje 2-3 munkanap.
- Az egyedileg megrendelt termékek szállítási ideje az ajánlatban szerepel!

- Cégünk nagykereskedelemmel foglalkozik, magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni!

- Minimális rendelési összeg: 10.000 Ft

 

ALAP CSOMAGOLÁS: A sérülten szállított bögrék árát sajnos nem áll módunkban jóváírni. Köszönjük szíves megértését!

EXTRA CSOMAGOLÁS: A bögrék alapcsomagolásán kívül: 1 db 430x290x330 mm méretű, 5 rétegű strapabíró Fefco 201 31 BC anyagú doboz + AirMove térkitöltő buborékfólia a csomagolás alján és tetején egyaránt + Törékeny felirat a csomagolás tetején.
EXTRA CSOMAGOLÁS ÁR: szállítási alapdíjon felül fizetendő extra csomagolási díj: 1500 Ft+Áfa. Az extra csomagolási díj csomagonként értendő!

Tehát 1 karton bögre szállítási (nem utánvétes fizetési mód) extra csomagolással együtt a következőképpen alakul: szállítási alapdíj 1200 Ft+Áfa + extra csomagolási díj: 1500 Ft+Áfa = 2700 Ft+Áfa (utánvét díja: + 600 Ft+Áfa)

Figyelem! Extra csomagolás opció kizárólag egy teljes karton (36 db) fehér/színes belsejű/színes peremű fülű/fullcolor/arany,ezüst/fluoreszkáló/ bögrék szállításához rendelhető. Extra csomagolással feladott termékek szállítási ideje az alap szállítási időn felül 1 munkanappal több időt vesz igénybe. Extra csomagolás opció választása esetén, amennyiben mégis sérülés történik a szállítás során a sérülten érkezett bögrék árát jóváírjuk a következő megrendelésből. A jóváíráshoz minden esetben szükségünk van a futár jelenlétében történő kicsomagolásra, valamint írásban történő, és fényképekkel dokumentált bejelentésre a csomag átvételét követő 30 percen belül. Amennyiben a bögrék szállítása nem extra csomagolásban történik, illetve a futár jelenlétében nem történt írásbeli, fényképekkel ellátott dokumentáció rögzítése valamint ennek elküldése részünkre az átvételt követő 30 percen belül, a reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Köszönjük szíves megértését!

 

Garancia: 


- Cégünknél vásárolt elektromos berendezésekre, a vásárlás napjától számított 1 év telephelyi garanciát vállalunk, kivéve a 2 év garanciával feltüntetett termékek!
- A berendezésekben felmerült hibákat e-mail-ben vagy faxon kell bejelenteni, a telefonos hibabejelentést nem áll módunkban elfogadni!
- A garanciális javításokat kizárólag a telephelyen végezzük, amennyiben az ügyfél kéri, a helyszínen is megoldható a javítás a kiszállási díj megfizetése esetén!
- Ha a garancia idő alatt, bármilyen nem az S.P.S szervizében ellátott beavatkozás történik, a garancia automatikusan megszűnik!
- A készülék kezelési útmutatójában leírtak figyelmen kívül hagyása, vagy rendeltetésszerű használat mellőzése a garancia elvesztését okozza!
- Használt berendezésekre nem áll módunkban garanciát biztosítani! Ilyen esetben csak akkor tudunk garanciát vállalni, ha a vásárlást megelőzően erről írásos megállapodás született!
- Kizárólag a nálunk vásárolt nyomtatókhoz áll módunkban díjmentesen színprofilt biztosítani! 
- Ha a megvásárolt készülékhez nem gyári alapanyagokat használunk a gyártó által szavatolt garanciát elveszítjük!

 

 

Kiszállási díjak:

Epson SureColor SC-F2100 és Epson SureColor SC-F6200 nyomtatók esetében Vidék: 100 Ft+ÁFA/km, melyet a budapesti telephelyünktől számítunk.

Epson SureColor SC-F7200 és Epson SureColor SC-F9300 nyomtatók esetében Vidék: 150 Ft+ÁFA/km, melyet a budapesti telephelyünktől számítunk, emelőhátfalas, állófűtéses teherautóval.

Budapest: 8.000 Ft+ÁFA

10.900 Ft+ÁFA/óra a nem garanciális javítások esetében a munkadíj tőlünk vásárolt gépek esetén.

12.900 Ft+ÁFA/óra a nem garanciális javítások esetében a munkadíj nem tőlünk vásárolt gépek esetén.Termék visszavétel:  

Minden terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban, kell budapesti telephelyünkre visszajuttatni.
Az átvett áru csomagolásának és/vagy a termék sérülésének esetén, valamint használt, logózott áruk, festékek, előkezelő folyadékok, Sublicoat, Subink termékek visszavétele nem lehetséges.
Sértetlen termék és csomagolás esetén, 15 napon belül 15%-os, de minimum 1000 Ft+ÁFA/számla kezelési költség mellett, a termékek cseréje/visszavétele megoldható.
Személyes átvételnél kérjük, ellenőrizzék az áru sértetlenségét, mert távozás után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

A következő termék cseréjét/visszavételét sajnos nem tudjuk megoldani: Szublimálható fehér classic bögre.

1. Minőségi reklamációk bonyolítása az általános textilipari szabályok szerint történik.
2. Minden esetben tételesen ellenőrizze le átvett megrendelését.
3. Szublimált/szitanyomott/hímzett/átcímkézett/stb. termékek visszavétele nem lehetséges. Ellenőrizze az átvett árut, a terméket megváltoztató tevékenységek megkezdése előtt.
4. Mindig az átvevő partner felelőssége a teljesítés minőségének ellenőrzése, mielőtt továbbítja az árut vevőjének. Hibás teljesítés esetén írásban tájékoztassa közvetlenül az Ügyfélszolgálatunkat, az átvételt követő 24 órán belül.
5. Minden termék visszavételéhez/cseréjéhez előzetes írásbeli egyeztetés szükséges az info@sublimation-tech.com-ra küldött levélben, a cégnév és számlaszám megadásával.
6. Minden terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban, kell budapesti telephelyünkre visszajuttatni. Az átvett áru csomagolásának és/vagy a termék sérülése esetén, valamint használt/logózott áru visszavétele/cseréje nem lehetséges.
7. Termék feleslegessé válásából, vagy nem minőségi reklamációból eredő árucsere (pl.„nem tetszés”, „mégis más méretet/színt szeretnék”) nagykereskedelmi forgalomban nem megoldható. Ennek ellenére sértetlen termék és csomagolás esetén, 15 napon belül 15%-os, de minimum 1000 Ft+ÁFA/számla kezelési költség mellett, ilyen termékek cseréje/visszavétele is megoldható.
8. 15 napnál régebben számlázott árut nem áll módunkban visszavenni.
9. Akcióink keretén belül vásárolt termékek visszavétele kizárólag minőségi kifogás esetén lehetséges.
10. Termékeink méretei beszállítónkként különbözhetnek. Minden esetben ellenőrizze rendelés előtt a szükséges méretet.

 

Ettől csak szerződés esetén lehet eltérni!
Vitás ügyekben a Győri Városi Bíróság illetve a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság kizárólagosan illetékes. Megrendelés esetén ezen kikötést elfogadottnak tekintjük.

Akciós termékek

316 230 Ft 278 130 Ft 219 000 Ft + ÁFA
redlineMAX-600-1.jpg
278 130 Ft 252 730 Ft 199 000 Ft + ÁFA
MPA-500B.jpg

Random termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.