Termék kategóriák

Megérkezett az új Epson SureColor F2000 pólónyomtató

Az Epson mérnökcsapata három évig azon dolgozott, hogy létrehozzon egy teljesen új képalkotási technológiát, direkt pólónyomtatókhoz.

epsonsurecolorf2000

Az Epson belép a direkt textilnyomtatás piacára

Teljesítmény és megbízhatóság a nagyobb nyereség érdekében

 

Az Epson bővíti textilnyomtató választékát a cég első direkt pólónyomtatójával, a SureColor SC-F2000 készülékkel.  A textilnyomtatási piac 2014-re várhatóan eléri a 200 millió eurós forgalmat, amelyből – a SureColor SC-F2000 funkcióinak köszönhetően – a kis- és középvállalkozások is profitálhatnak. A készülék nagy teljesítménye alacsony karbantartási igénnyel és üzemeltetési költséggel párosul, így lehetővé teszi, hogy a vállalkozások pólónyomtatási szolgáltatással bővítsék kínálatukat. 

Az online pólóüzletek, a pólónyomtatási szolgáltatók és vállalati felhasználók egyaránt kihasználhatják az SC-F2000 előnyeit, amely tartós és bőrbarát tintát használ. A felhasználó igény szerint konfigurálhatja a rendszert; választhatja a dupla CMYK tintakészletet fehérszínű pólók nyomtatásához, valamint a CMYK + 4 fehér tintakombinációt színes pólók készítéséhez.

A csomag tartalmazza a Garment Creator szoftvert, amely költségszámítási funkciót is kínál. A szoftver az egyes nyomtatási feladatok során felhasznált tinta mennyisége és költsége alapján kiszámítja a nyomtatás várható költségét, továbbá lehetővé teszi a megfelelő adókulcs, illetve kedvezmények beállítását is. A szoftver teret enged a tervezők kreativitásának is, hiszen könnyedén készíthetnek testreszabott, szemkápráztató mintákat pólókra, sapkákra vagy táskákra, egészen25 mmvastagságig.

„Az iparágban egyedülálló módon ez az első olyan rendszer, amelyhez a nyomtatófejet, a tintát és a készüléket is ugyanaz a cég gyártotta. A tintát és a készüléket úgy tervezték, hogy a nyomtató tökéletesen működjön, így a felhasználók az Epsontól megszokott magas minőséggel és megbízhatósággal találkoznak.” – mondta Neil Greenhalgh, az Epson Europe termékmenedzsere. „Az Epson évtizedes szakértelmét felhasználva egy olyan környezetbarát készüléket dobott piacra, amelynek kiváló teljesítménye alacsony üzemeltetési költséggel párosul.”

Az Epson tartós TFP nyomtatófejével rendelkező SC-F2000 fehér pólóra alig 27 másodperc alatt nyomtat kétszínű módban, mindez sötét pólóra, színes és fehér tintával 111 másodperc. Így a gyors kivitelezés nem megy a minőség rovására.

A SureColor SC-F2000 és az Epson UltraChrome DG tinta – amely 250 és 600 ml-es patronos kiszerelésben vásárolható meg – együttes használata, a fehér tinta nagy ellenállóságának köszönhetően ideális a sötét szövetre történő nyomtatáshoz. A fehér tinta keringető rendszere megakadályozza a részecskék leülepedését, illetve a fúvókák eltömődését, ezzel növeli a hatékonyságot, és biztosítja a határidők folyamatos betartását.

A SC-F2000 a szabályos tintacsepp formával és precíz tintacsepp-elhelyezéssel akár 1440x1440 dpi felbontást is képes kezelni, míg a széles nyomtatható színtér az élénk színekről, az éles kontrasztokról és a lágy átmenetekről gondoskodik.

 

Amellett, hogy minőségét hosszan megőrzi, az Epson UltraChrome DG tintája kíméletes a környezethez. A környezetbarát tinta elnyerte az Oeko-Tex® Standard 100[1] részleges tanúsítványát, tehát káros anyagoktól mentes.

 

A SureColor SC-F2000 2013 novemberétől lesz kapható.[1] A részleges Oeko-Tex tanúsítvány garantálja, hogy az UltraChrome DG tinta nem tartalmaz az emberi egészségre ártalmas vagy veszélyes anyagokat olyan mennyiségben, amelyek textilre nyomtatás esetén meghaladják az Oeko-Tex szabványokban rögzített határértékeket. A tanúsítvány a textiltermékre, illetve a munkafolyamatra, és nem magára a nyomtatóra vonatkozik.

 

Főbb jellemzők:

Egy póló kinyomtatása 27 másodperc alatt a leggyorsabb nyomtatási módban1

Fehér tinta mód, színes tinta mód, vagy kétszínű tinta a beállítástól függően

14 x16" (355x406 mm) nagyságú nyomólemez kerettel együtt

Teljes kezelés frontoldalról, színes LCD panellel

Alacsony karbantartási igény

Nyomtatás akár 25 mm vastagságú nyomathordozóra

TFP nyomtatófej

5 színkomponensű (CMYKW) UltraChrome DG tintarendszer 250 ml-es és 600 ml-es tintapatronokban

Széles színtér

Alacsony tintafogyasztás

Megfelel az Oeko-Tex® Standard tanúsítványnak2

Az Előkezelő készlet megvásárolható, amely magában foglalja a hengereket és20 Lelőkezelő folyadékot, amely kb. 3000 pólóhoz elegendő

A különböző méretű nyomólemezek lehetővé teszik a különböző méretű pólók és grafikák megfelelő nyomtatását (kicsi: 10x12" (254x305 mm), közepes: 14 x16" (355x406 mm), nagy: 16x20" (406x508 mm)


Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Eladó használt Epson SureColor SC-F6200!

Eladó használt Epson SureColor SC-F6200!

Kedves Ügyfeleink!

 

 

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket eladó használt eszközről:

Epson SureColor SC-F6200

Garancia: 2017 május elejéig érvényes.
Friss festékfeltöltés: kb. használattól függően 400-600 méterre elegendő festékmennyiség 

 

A nyomtató ára : 1,09 millió Ft+Áfa
Alkuképes! 

 

Kérjük érdeklődjön az eladó közvetlen elérhetőségén: bloomtex.order@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.