Termék kategóriák

WorkForce AL-C500DN

alnc500dn.png

A 4,800 Felbontásnövelő technológia (RiT) ötvözve az Epson egyedi, többképernyős nyomtatási technológiájával biztosítja, hogy a WorkForce AL-C500DN nyomtatóval szemkápráztató marketinganyagokat és éles, kristálytiszta irodai dokumentumokat lehessen nyomtatni.

Az WorkForce AL-C500DHN nyomtató 45 oldal/perc színes és monokróm nyomtatási sebességet biztosít nagy kapacitású festékkazettákkal, nagy papírkapacitással és 120 000 oldalas terhelhetőséggel. Még a legnagyobb teljesítményt igénylő nyomtatási feladatok is probléma nélkül végezhetők el a rugalmas nyomathordozó-kezeléssel, a Print Job Arranger megoldással és az opcionális tűzővel/laprendezővel.3

A rugalmas és költséghatékony WorkForce AL-C500DN ideális olyan vállalatok számára, akik aktuális marketinganyagaikat igény szerint akarják nyomtatni. A dokumentumok és marketinganyagok, például brosúrák és szórólapok házon belüli nyomtatásával elkerülhető a túl nagy mennyiségben történő gyártás, illetve az elavult anyagok felhalmozódása. Ennek eredményeképpen a megtérülési mutatók pozitívabbak lesznek, és a vállalatok tárolóhelyet és időt takaríthatnak meg.

  • Kiváló minőségű nyomtatás: 4800 RiT és több képernyős nyomtatási technológia
  • Gyors és megbízható: 45 lap/perc, kétoldalas nyomtatás, 120 000 oldal
  • Igény szerinti nyomtatás: Igényes marketinganyagok nyomtatása házon belül
  • Problémamentes munka: Nyomtatási feladatrendező, univerzális driver
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
030104 WorkForce AL- C500DN Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.