Epson SureColor T3200 nagy formátumú NYOMTATÓ

t3200_2.jpg
t3200_2.jpg
t3200.png
EPSON SURECOLOR SC-T3200 24"-os, nagyformátumú nyomtató A SureColor SC-T3200 maximalizálja a teljesítményt a grafikai, CAD- és GIS-környezetekbenA nagyteljesítményű képfeldolgozás és a gyors nyomtatás kielégíti a maximális hatékonyságot és rugalmasságot igénylő piaci követelményeket. Az Epson PrecisionCore TFP nyomtatófejeit nem kell cserélni, az UltraChrome XD tintával ezek a nyomtatófejek a lehető legjobb teljesítményt, értéket és rugalmas papírtámogatást biztosítják. Ideális grafikai, CAD és GIS alkalmazásokhozA SureColor SC-T3200 egy a SureColor SC-T sorozat nagy sebességű, 4 színes, nagyformátumú nyomtatói közül, amelyet magas minőségű grafikai feladatok, CAD és GIS alkalmazások, valamint nyomtatási szolgáltatók, építészeti, mérnöki, eladáshelyi és oktatási környezet grafikai alkalmazásainak kiváló minőségű előállításához fejlesztettek ki. Nagy hatékonyságA teljesítmény maximalizálása érdekében a SureColor SC-T3200 1GB RAM-mal rendelkezik az ultra gyors képfeldolgozáshoz, az opcionális 320 GB-os merevlemez pedig a feladatok gyorsítótárazását és betöltését biztosítja. Az opcionális PostScript támogatás a két 1,6 GHz-es processzorral lehetővé teszi a nagy méretű, adatokkal teli fájlok gyors nyomtatását közvetlenül a piacvezető tervező és CAD programokból. Emellett a SureColor SC-T3200 gyors – egy A1-es oldal nyomtatása csak 28 másodpercet vesz igénybe. Kiváló minőségű eredményAz Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej és az UltraChrome XD pigmenttinta kombinációja piacvezető nyomtatási minőséget és pontos, megismételhető teljesítményt biztosít. Az UltraChrome XD pigmenttinta ellenáll a víznek és az elkenődésnek, és bevonatos rendelkező és bevonat nélküli nyomathordozókon, illetve akár 1,5 mm vastag kartonon is biztosítja – a műszaki rajzokhoz ideális – mély fekete színt és az éles, sűrű vonalakat, valamint a kiváló minőségű nyomatokhoz és poszterekhez szükséges élénk színeket. Kompakt, csendes és egyszerűen használhatóAz elegáns kialakítású, kis helyigényű, csendes és frontoldali kezelőfelülettel ellátott SureColor SC-T3200 nyomtatókat úgy terveztük, hogy könnyedén illeszkedjenek az irodai környezetbe.   AKTUÁLIS AKCIÓKÉRT, AJÁNLATOKÉRT forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ   
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
0
Cikkszám:003082/3
Termék
Nyomtató
Állvány
Garancia
Alapértelmezett

EPSON SURECOLOR SC-T3200 24"-os, nagyformátumú nyomtató


Epson SureColor T3200


A SureColor SC-T3200 maximalizálja a teljesítményt a grafikai, CAD- és GIS-környezetekben
A nagyteljesítményű képfeldolgozás és a gyors nyomtatás kielégíti a maximális hatékonyságot és rugalmasságot igénylő piaci követelményeket. Az Epson PrecisionCore TFP nyomtatófejeit nem kell cserélni, az UltraChrome XD tintával ezek a nyomtatófejek a lehető legjobb teljesítményt, értéket és rugalmas papírtámogatást biztosítják.

Ideális grafikai, CAD és GIS alkalmazásokhoz
A SureColor SC-T3200 egy a SureColor SC-T sorozat nagy sebességű, 4 színes, nagyformátumú nyomtatói közül, amelyet magas minőségű grafikai feladatok, CAD és GIS alkalmazások, valamint nyomtatási szolgáltatók, építészeti, mérnöki, eladáshelyi és oktatási környezet grafikai alkalmazásainak kiváló minőségű előállításához fejlesztettek ki.

Nagy hatékonyság
A teljesítmény maximalizálása érdekében a SureColor SC-T3200 1GB RAM-mal rendelkezik az ultra gyors képfeldolgozáshoz, az opcionális 320 GB-os merevlemez pedig a feladatok gyorsítótárazását és betöltését biztosítja. Az opcionális PostScript támogatás a két 1,6 GHz-es processzorral lehetővé teszi a nagy méretű, adatokkal teli fájlok gyors nyomtatását közvetlenül a piacvezető tervező és CAD programokból. Emellett a SureColor SC-T3200 gyors – egy A1-es oldal nyomtatása csak 28 másodpercet vesz igénybe.

Kiváló minőségű eredmény
Az Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej és az UltraChrome XD pigmenttinta kombinációja piacvezető nyomtatási minőséget és pontos, megismételhető teljesítményt biztosít. Az UltraChrome XD pigmenttinta ellenáll a víznek és az elkenődésnek, és bevonatos rendelkező és bevonat nélküli nyomathordozókon, illetve akár 1,5 mm vastag kartonon is biztosítja – a műszaki rajzokhoz ideális – mély fekete színt és az éles, sűrű vonalakat, valamint a kiváló minőségű nyomatokhoz és poszterekhez szükséges élénk színeket.

Kompakt, csendes és egyszerűen használható
Az elegáns kialakítású, kis helyigényű, csendes és frontoldali kezelőfelülettel ellátott SureColor SC-T3200 nyomtatókat úgy terveztük, hogy könnyedén illeszkedjenek az irodai környezetbe.

 

AKTUÁLIS AKCIÓKÉRT, AJÁNLATOKÉRT forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ 
 

 

 
Cikkszám:003082/3
Bruttó súly

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!