Okoskonnektor - smart plug

okoskonnektor1.jpg
okoskonnektor1.jpg
Spórolj a következő áramszámlán!Kövesd nyomon áramfogyasztásod. Tudd meg, melyik elektromos berendezésed mennyi áramot fogyaszt. Vajon a légkondicionáló fogyaszt többet nyáron vagy az elektromos hősugárzó télen? Elég volt a hóvégi meglepetésekből! Készülékek ki- és bekapcsolása a eWeLink alkalmazássalKészülékek azonnali ki- és bekapcsolása okostelefonról vagy tabletről.Ki- és bekapcsolási szabályok létrehozása minden egyes készülékre.Állítsd szolgálatodba otthoni készülékeidet! Kövesd nyomon áramfogyasztásod!Tartsd a szemed az áramszámlán és spórólj! Az életed sokkal egyszerűbbé teheted a Smart Plug konnektorralKapcsold ki vagy be készülékeid okostelefonodról vagy tabletedről a mobilalkalmazással. Az egyszerűen kezelhető alkalmazás képes testreszabott üzenetek küldésére is. Hozz létre ki/bekapcsolási szabályokat készülékeidhezKészülékeid azért vannak, hogy mindig a rendelkezésedre álljanak, igaz? Akkor nincs más dolgod, mint időzítési szabályokat alkotni. Égjen a lámpa, amikor hazaérsz? Szóljon a kedvenc dalod, amikor kinyitod az ajtót? Nem probléma. Pofonegyszerű beállításCsatlakoztasd a Smart Plug konnektort Wi-Fi hálózatodhoz egyetlen gombnyomással. Pár perc, és kész minden beállítás. Funkciók: • Intelligens távoli vezérlés• Push értesítések mobilkészülékre• Energiafelhasználási statisztikák• Tápellátás időzítése Alkalmazás kompatibilitás: • iOS 6 vagy újabb• Android 4.0 vagy újabb
12 002 Ft 9 450 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 12 002 Ft / 1 db
0
Cikkszám:KIOKKON

Spórolj a következő áramszámlán!
Kövesd nyomon áramfogyasztásod. Tudd meg, melyik elektromos berendezésed mennyi áramot fogyaszt. Vajon a légkondicionáló fogyaszt többet nyáron vagy az elektromos hősugárzó télen? Elég volt a hóvégi meglepetésekből!

Készülékek ki- és bekapcsolása a eWeLink alkalmazással
Készülékek azonnali ki- és bekapcsolása okostelefonról vagy tabletről.
Ki- és bekapcsolási szabályok létrehozása minden egyes készülékre.
Állítsd szolgálatodba otthoni készülékeidet!

Kövesd nyomon áramfogyasztásod!
Tartsd a szemed az áramszámlán és spórólj!

Az életed sokkal egyszerűbbé teheted a Smart Plug konnektorral
Kapcsold ki vagy be készülékeid okostelefonodról vagy tabletedről a mobilalkalmazással. Az egyszerűen kezelhető alkalmazás képes testreszabott üzenetek küldésére is.

Hozz létre ki/bekapcsolási szabályokat készülékeidhez
Készülékeid azért vannak, hogy mindig a rendelkezésedre álljanak, igaz? Akkor nincs más dolgod, mint időzítési szabályokat alkotni. Égjen a lámpa, amikor hazaérsz? Szóljon a kedvenc dalod, amikor kinyitod az ajtót? Nem probléma.

Pofonegyszerű beállítás
Csatlakoztasd a Smart Plug konnektort Wi-Fi hálózatodhoz egyetlen gombnyomással. Pár perc, és kész minden beállítás.

Funkciók:

• Intelligens távoli vezérlés
• Push értesítések mobilkészülékre
• Energiafelhasználási statisztikák
• Tápellátás időzítése

Alkalmazás kompatibilitás:

• iOS 6 vagy újabb
• Android 4.0 vagy újabb

Cikkszám:KIOKKON
Bruttó súly150 g

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!