Termék kategóriák

Cégünkről

Cégünk, az SPS Printing Solution Kft. célja a szublimációs technológia megismertetése és népszerűsítése Magyarországon. Célkitűzésünk, hogy a szublimációs nyomáshoz szükséges termékeket a hazai gyártók számára elérhetővé tegyük versenyképes áron. 

A Qualimage, a Kiian és az Epson termékek hivatalos viszonteladójaként vállalatunk nemcsak az országhatárokon belül, hanem nemzetközi viszonylatban is versenyképes árakat biztosít azoknak, akik a gyártást helyezik előtérbe és nem szeretnének különböző nemzetközi kereskedelmi ügyleteket lebonyolítani. A mi feladatunk az, hogy megfelelő minőségű terméket megkeressünk, a lehető legjobb áron.

A technológia megvalósításához szükséges gépeket, nyomtatókat, hőpréseket, transzfer papírokat és festékeket, továbbá szublimálásra alkalmas termékekből vagy nagyobb raktárkészletet tartunk vagy az egyedi igényeknek megfelelő termékeket kínálunk a partnereink számára.

Célunk a magyar cégek versenyképesebbé tétele a nemzetközi szférában a legújabb technikai vívmányok segítségével.

A honlapunkon, a www.sublimation-tech.hu -n megtalálhatóak különböző letölthető segédanyagok amelyek remélhetőleg segítik az Önök munkáját.

Termékeink nagy része raktárról elérhető, a prések, nyomtatók megtekinthetőek egyeztetés után törökbálinti telephelyünkön, természetesen ki is próbálhatóak!

A termékek szervízháttere biztosított, alkatrészellátás, és szakképzett szervízes kollégánk rövid időn belül elhárítja a felmerülő problémákat, valamint elvégzi a gépek karbantartását is.

S.P.S Printing Solution Kft. 
Tel: 36 70 93 43 807
Tel.:  36 70 3300462
Tel.: 36 96 425 423
Fax: 36-70-90-22-975
E-mail: info@sublimation-tech.com             
n.zsofia@sublimation-tech.com

Bemutatóterem, raktár, áruátvétel: Budapest XXII. ker. - Dózsa György út 105.  TT IPARI PARK (volt Mechanikai Művek gyártelep)

GPS koordináták: 47.42764 , 18.96587

HRSZ: 152/12 (Az Ipari park a 87A BKV busz Mechanikai Művek végállomásnál található.)

 

Székhely: 9028 Szent Imre út 109/B

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Kiemelt termékeink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.