Termék kategóriák

Epson WorkForce AL-MX200DWF

aljmx200dwf.png.nac.png.png

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF a kisebb munkacsoportok számára ideális, Wi-Fi-s és hálózatba kapcsolható készülék, de kompakt méretének köszönhetően egyedi felhasználók asztalára is elhelyezhető. Visszahúzható papírtálcával rendelkezik, amely használaton kívül behajtható.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF festékkazettája könnyen cserélhető. A kazettát egyszerűen be kell helyezni a foglalatba, majd elfordítással rögzíteni. Használata problémamentes, egyszerű.

Ezenkívül az Epson iPrint mobilnyomtatási alkalmazásával a felhasználók vezeték nélkül nyomtathatnak az irodából bárhonnan. A könnyen használható alkalmazás segítségével a dokumentumok vezeték nélkül kinyomtathatók okostelefonról és táblagépről is.

A dokumentumok közvetlenül USB-re szkennelhetők, ez ideális a dokumentumok gyors megosztásához vagy a fájlok adathordozókra való mentéséhez. Ezenkívül a dokumentumok közvetlenül e-mail fiókba is beolvashatók, amellyel biztosítható, hogy a fontos papíralapú dokumentumok azonnal megoszthatók legyenek a dolgozókkal.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF készülék segítségével a munkatársak a munkájukra koncentrálhatnak hosszabb állásidők nélkül, és a nagy teljesítményű, felhasználóbarát funkciók segítenek a hatékonyság és a teljesítmény növelésében.

  • Kedvező ár: Kategóriájában legalacsonyabb üzemeltetési költség
  • Nagy teljesítmény: 30 o/p, Wi-Fi és 30 000 oldalas terhelhetőség
  • Gazdaságos: Kétoldalas nyomtatás alapkiépítésben
  • Epson iPrint*1: Nyomtatás okostelefonról és táblagépről
  • Könnyű megosztás: Beolvasás USB-re, FTP-re és e-mailbe
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
030106 Epson WorkForce AL-MX200DWF Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.