Termék kategóriák

Epson SureColor SC-F500 KISMÉRETŰ SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓ rendelhető!

Epson SureColor SC-F500 nyomtató

SureColor SC-F500

Készítsen akár nyomtatott telefontokokat, bögréket, egérpadokat, pólókat vagy párnákat... 

az SC-F500 gyors átfutási időt, megbízhatóságot és alacsony teljes birtoklási költséget biztosít a kisvállalkozásoknak. A szublimációs nyomtató beüzemelése, üzemeltetése, karbantartása nem igényel szaktudást. A nyomtató fejlesztése során törekedtünk az egyszerű használhatóságra, a termelékenységre és a hatékonyságra annak érdekében, hogy a vállalkozások vonzó, az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat tudjanak biztosítani. 

Sokoldalú alkalmazhatóság

Az SC-F500 ajándékok és promóciós termékek széles választékának jó minőségű nyomtatásával biztosítja a vállalkozások lehetőségeinek bővítését.

Megnövelt hatékonyság

Az Epson újratölthető tintarendszerének (140 ml-es tintapalackok) köszönhetően a tinta újratöltése egyszerű, nem igényel szaktudást, és akár nyomtatás közben is elvégezhető. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalkozások hosszabb ideig nyomtathassanak, és így kevesebb legyen az állásidő.

Egyszerű használat

Az Epson technológiái egyszerűen használhatók és nagyon intuitívak. A 4,3"-os érintőképernyővel, a Wi-Fi csatlakoztathatósággal és az automatikus nyomathordozó-váltási funkcióval a nyomtató használata és karbantartása szaktudás nélkül is lehetséges.

Az Epson F500 kisméretű szublimációs nyomtató WEBÁRUHÁZUNKBAN ITT ÉRHETŐ EL.

 

A festékszublimációs nyomtató fejlesztése során törekedtünk az egyszerű használhatóságra, a termelékenységre és a hatékonyságra annak érdekében, hogy a vállalkozások vonzó, az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat tudjanak biztosítani.

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Monti Antonio sík és hengeres hőprések - 60 év tapasztalatát komolyan kell venni!

Monti Antonio sík és hengeres hőprések - 60 év tapasztalatát komolyan kell venni!

Monti Antonio hőprések sík (egyasztalos és duplaasztalos) és hengeres (munkaasztallal vagy anélkül) kivitelben, tekercses textil anyagok és darabáru (szabványok) hőkezeléséhez.

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozással Ön hozzájárulását adja, hogy időszakosan szakmai újdonságokról és akciókról szóló tájékoztató levelet küldjünk e-mail címére. A hírlevélről Ön bármikor leiratkozhat. Adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT érheti el.