Termék kategóriák

Epson SureColor SC-F500 rendelhető!

SureColor SC-F500

Készítsen akár nyomtatott telefontokokat, bögréket, egérpadokat, pólókat vagy párnákat, az SC-F500 gyors átfutási időt, megbízhatóságot és alacsony teljes birtoklási költséget biztosít a kisvállalkozásoknak, illetve beüzemelése, üzemeltetése, karbantartása nem igényel szaktudást. A festékszublimációs nyomtató fejlesztése során törekedtünk az egyszerű használhatóságra, a termelékenységre és a hatékonyságra annak érdekében, hogy a vállalkozások vonzó, az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat tudjanak biztosítani.

Sokoldalú alkalmazhatóság

Az SC-F500 ajándékok és promóciós termékek széles választékának jó minőségű nyomtatásával biztosítja a vállalkozások lehetőségeinek bővítését.

Megnövelt hatékonyság

Az Epson újratölthető tintarendszerének (140 ml-es tintapalackok) köszönhetően a tinta újratöltése egyszerű, nem igényel szaktudást, és akár nyomtatás közben is elvégezhető. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalkozások hosszabb ideig nyomtathassanak, és így kevesebb legyen az állásidő.

Egyszerű használat

Az Epson technológiái egyszerűen használhatók és nagyon intuitívak. A 4,3"-os érintőképernyővel, a Wi-Fi csatlakoztathatósággal és az automatikus nyomathordozó-váltási funkcióval a nyomtató használata és karbantartása szaktudás nélkül is lehetséges.

 

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.