Termék kategóriák

Epson SureColor SC-F9200 szublimációs nyomtató

9200.png

Hozzon létre kiváló minőségű textíliákat – ruházati termékeket, sportruházatot, lakástextíliákat, zászlókat, illetve egyéb textilanyagokat – ezzel a kitűnő nyomtatási csomaggal. A szublimációs papírral együtt megjelenő SC-F9200 egy olyan teljes körű nyomtatási csomag része, amelynek elemei harmonikus együttműködés segítségével hozzák létre a lehető legjobb minőségű textíliákat.

Kiváló eredmény

Az Epson PrecisionCore technológiájával és a két TFP nyomtatófejjel kiváló minőségű textíliákat hozhat létre. Ezek a termékek az Epson Ultrachrome DS tintákkal együtt fantasztikus színekkel és részletességgel rendelkező textíliákat hoznak létre.

Nagy teljesítmény

A nagy kapacitású tintatartályok biztosítják a felhasználók számára a hosszabb, megszakítás nélküli nyomtatási folyamatot, illetve a tinták újratöltésére fordított kevesebb időt. A nagy méretű utómelegítő és az opcionális szárító biztosítja, hogy a termékek optimálisak állapotban érkezzenek a nagyon pontos feltekercselő rendszerben történő tekercseléshez.

Alacsonyabb költségek

Az Epson tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az alacsony teljes nyomtatási költség – az Epson UltraChrome tintákkal egyszerűen biztosíthatja a négyzetméterenkénti alacsony költséget. A jelentős költségmegtakarítás érdekében az SC-F9200 nyomtatóhoz biztosítjuk az Epson Print & Save1 professzionálisan kezelt nyomtatási szolgáltatási csomagját, amelynek segítségével még inkább felügyelheti a költségeket, és elkerülheti a túlkészletezést.

Egyedülálló szerviz és támogatás

Az SC-F9200 termékhez egyéves garanciát biztosítunk, valamint lehetősége van azt meghosszabbítani az Epson CoverPlus jótállási lehetőségeivel. A lehetőségek közé tartozik az Epson folyamatos egyéves garanciája is, ami azt jelenti, hogy az ügyfélnek nem kell előre hosszútávra kifizetnie a szolgáltatást, egyszerre elegendő csak egy évet rendezni.

Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
001825 Epson SureColor SC-F9200 szublimációs nyomtató Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.