Termék kategóriák

Epson SureColor F7100 szublimációs nyomtató

13bos_stad_image_01_new-sample_3.png.png

A MINŐSÉG, A TELJESÍTMÉNY ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG OPTIMALIZÁLÁSÁRA TERVEZVE

A prémium kategóriás és megbízható SureColor SC-F7100 festékszublimációs nyomtatót úgy terveztük, hogy a festékszublimációs szakemberek számára teljes rugalmasságot és hatékonyságot, valamint alacsony fenntartási költséget biztosítson.

Akkor is ideális megoldás, ha most készül arra, hogy belépjen a növekvő festékszublimációs piacra. A sokoldalú festékszublimációs eljárás új hozzáadott értékű bevételi forrást nyit meg Ön előtt, valamint segítségével nagyobb nyereséget érhet el a termékek – ruházat (a divattrendektől a sportruházatig), zászlók, beltéri dekorációs elemek, promóciós reklámanyagok és eszközdekoráció – széles körének nyomtatásával és egyedivé tételével.

A minőségi és robusztus hardver- és nyomtatófej-tervezés terén szerzett széleskörű tapasztalatunkat felhasználva megalkottuk a SureColor SC-F7100 nyomtatót a páratlan megbízhatóság, teljesítmény és hatékonyság céljával.

A kifejezetten erre a célra készült UltraChrome DS tinták kiváló minőségű képeket szolgáltatnak, és az alapfelszereltségként mellékelt, sokféle, termelést szolgáló funkciót tartalmazó ErgoSoft Professional RIP szoftvercsomaggal már az első pillanattól nyereséges gyártás valósítható meg.

Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
003079 Epson SureColor F7100 szublimációs nyomtató Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.