Termék kategóriák

Epson SureColor F6200 Szublimációs nyomtató NORMÁL ÉS FLUOR, HASZNÁLT!

WC9E002052 F6200 fluor sárga (12)41.JPG

2016-ban installált, megkímélt Epson SureColor F6200 és F6200 FLUOR szublimációs nyomtatók eladók.

F6200 modell ára: 1.650 EUR + ÁFA
F6200 FLUOR modell ára: 1.100 EUR + ÁFA

EGYÜTT A KÉT MODELL ÁRA: 2.200 EUR + ÁFA

Figyelem! Az S.P.S Printing Solution Kft. a használt gépek eladásában csak közvetítőként van jelen, az értékesítés az eladó és a vevő között történik, így az esetleges garanciális kérdések vagy meghibásdodás esetén az S.P.S Printing Solution Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

 

A NYOMTATÓKRÓL:

A MINŐSÉG, A TELJESÍTMÉNY ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG OPTIMALIZÁLÁSÁRA TERVEZVE

A textilgyártók, a fotóstúdiók és a promóciós árucikkeket gyártó cégek mostantól kiváló minőségű nyomatokat készíthetnek textilanyagokra és merev nyomathordozókra.

Az UltraChrome DS tinták segítségével ez a festékszublimációs nyomtató kiváló minőségű, élénk nyomatokat állít elő. A merev nyomathordozókra történő szublimáláshoz a normál fekete tintával finom árnyalatok hozhatók létre, így tökéletes megoldás promóciós termékek előállításához.

A tinták azonban csak egy részét jelentik az Epson teljes megoldásának, amely emellett a hardverből, a szoftverből, a nyomtatófejből, a szublimációs papírokból, a jótállásból és a szervizszolgáltatásokból áll. Tisztában vagyunk vele, hogy minden könnyebben megy, ha minden részlet illeszkedik egymáshoz, ezért készíti és támogatja az SC-F6200 nyomtatót egyetlen gyártó. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a nyomtató újra és újra pontos és konzisztens nyomatokat fog készíteni.

Emellett a nyomtató olyan megoldásokat tartalmaz, amelyek célja az ügyfelek költségeinek alacsonyan tartása és a maximális üzemidő biztosítása.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ 

Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
NYRAF62G Epson SureColor F6200 Szublimációs nyomtató FLUOR, HASZNÁLT! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
NYRAF62 Epson SureColor F6200 Szublimációs nyomtató NORMÁL, HASZNÁLT! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink