Termék kategóriák

Epson SureColor F6000 szublimációs nyomtató

l13ope_st_image_01_paper.jpg

Az Epson SureColor SC-F6000 hatékony és megbízható választás kisméretű textilanyagok, reklámtáblák, egyedi reklámtárgyak és grafikával ellátott eszközök nyomtatására. Alacsony fenntartási költséget biztosít, és ez az első festékszublimációs nyomtató, amelyeknek minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta. A minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság maximális termelékenységet biztosít.

Az Epson SureColor SC-F6000 egy masszív és tartós tekercsadagolású CMYK nyomtató, amely kezeli a transzfer papírtípusok összes főbb fajtáját a poliészteralapú alkalmazási területek széles tartományában, az egyedi reklámtárgyaktól és -eszközöktől a textilanyagokon át a reklámtáblákig. Az innovatív, egyszemélyes nyomathordozó-betöltés és egyéb működési funkciók teszik az SC-F6000 nyomtatót kivételesen könnyen használhatóvá.

A festékszublimációs nyomtató kiváló minőségű, akár 720 x 1440 dpi felbontású nyomatot biztosít, és 16 – 57 m2/óra sebességgel nyomtat (általában 30 m2/óra kétmenetes üzemmódban1). A nyomtatóba épített, könnyen utántölthető 1,5 literes tintatartály lehetővé teszi a megszakítás nélküli működést minimális karbantartással.

Az Epson PrecisionCore nyomtatófej precíz és megismételhető teljesítményt és tartósságot biztosít. Ez a technológia az Epson UltraChrome DS tintarendszerrel együtt kiváló minőségű, élénk színű nyomatokat biztosít, intenzív feketékkel, éles kontúrokkal és finom színátmenetekkel.

Az Epson nyomtatófej és tintarendszer kombinációja minimalizálja a tintafogyasztást, emellett a nyomtatót minimális energiafogyasztásra tervezték.

Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
001401 Epson SureColor F6000 szublimációs nyomtató Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Légkondicionáló, páramentesítő berendezés beszerzése ajánlott!

Légkondicionáló, páramentesítő berendezés beszerzése ajánlott!

 

 

Kedves Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az állandó kiváló nyomtatási minőség fenntartása érdekében:

 a megnövekedett hőmérséklet és páratartalom miatt, a szublimációs papírok és festékek, direkt pólónyomtató festékek tárolása, illetve a nyomtatók használata, tárolása különös figyelmet igényel!

 A nyomtató élettartamának megőrzése, illetve az állandó kiváló nyomtatási minőség fenntartása érdekében mindenképpen ajánlott páramentesítő, légkondicionáló berendezés beszerzése!


Köszönjük szépen szíves megértését.


Üdvözlettel,
az S.P.S. Printing Solution Kft. csapata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.