Termék kategóriák

Epson Stylus Pro 9890

epson_stylus_pro-9890.png.nac.png.png

Kiváló színminőség: Finom színátmenetek a gazdag színtérnek köszönhetően.

TFP nyomtatófej: Tökéletesen precíz képpontok, és fotólabornál is jobb minőségű nyomatok.

Epson UltraChrome™ K3 Vivid Magenta tintarendszer: Élvezze a természetes szürkeárnyalatokat. A három fekete árnyalat – szürke, világosszürke és az átváltható fotó- vagy mattfekete – tintával megdöbbentően szép fekete-fehér képeket nyomtathat magas kontrasztaránnyal, tökéletes árnyalatokkal és kiváló szürkeegyensúllyal.

Tökéletes színek: A fekete tinták effajta kombinációja révén elkerülhető a bronzosodás, hiszen a nyomatok felülete azonos a fekete és a fehér területeken is. A metaméria csökkentésével biztosítjuk, hogy a szürkeárnyalatok fényforrástól függetlenül ugyanolyanok maradjanak.

Fokozza a termelékenységet: Az Epson automatikus festékcsepp-érzékelési technológiája eltömődés esetén automatikusan és hatékonyan tisztítja a fúvókákat. A mattfekete és a fotófekete tinta egyszerre alkalmazható, egy beépített körkés méretre vágja a nyomatokat, és a papírtekercsek másodpercek alatt cserélhetők.

Opcionális beépített SpectroProofer spektrofotométer: konzisztens, reprodukálható színkezelést biztosít különböző nyomathordozókon, gyorsan méri be az irányítószalagokat és a színtáblákat az ICC profilok készítése és nyomatvéglegesítés során.

  • Nagyformátum - 44"
  • Kiváló minőségű tinta - Epson UltraChrome™ K3 Vivid Magenta tintarendszer
  • Színhelyesség - Válaszható SpectroProofer
  • Nagy sebesség - Nyomtasson akár 40m²-t óránként
  • Termelékenység növelése: - Automatikus festékcsepp-érzékelési technológia
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
003087 Epson Stylus Pro 9890 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.