Termék kategóriák

Epson Stylus Pro 7900

epson_stylus_pro-7900.png.nac.png.png

zgalmas, új korszak a színes nyomtatásban

Az Epson új UltraChrome™ HDR (High Dynamic Range, nagy dinamikatartományú) tintakészlete révén még több színnel dolgozhat. A tintakészlet narancssárga és zöld színnel történő bővítése sokkal szélesebb színtartományt – élénkebb színű füvet és lombokat, ragyogóbb napnyugtát és puha bőrszínárnyalatokat biztosít. Minden eddigitől eltérő látványvilág.

Lenyűgöző pontosság és egyenletesség a teljes színskálán

A Stylus Pro 7900 új és hatékony technológiával választja ki az optimális színkombinációt a kívánt szín pontos visszaadásához. Ezzel jobb színátmenetet, kisebb szemcsézettséget és a különböző fényforrások mellett rögzített színek nagyobb állandóságát éri el.

Gyors, megbízható és kiváló minőségű eredmény

A Stylus Pro 7900 kivételes sebessége és minősége a fotóminőségű képalkotás határait feszegető tintasugaras technológiának köszönhető. Az Epson Ultrachrome™ HDR tintához optimalizált Micro Piezo TFP nyomtatófej színenként 360 parányi fúvókát tartalmaz, melyekkel elképesztő sebességgel alkot hihetetlenül éles, szemcsézettségmentes képeket.

Nyomathordozók széles választéka és gyorsabb vágási sebesség

Bármely tekercses nyomathordozó vágására alkalmas – beleértve a szövetet, vásznat és az öntapadó papírt is. A papírkezelés minden eddiginél egyszerűbb, és az új papírvágó körkéssel egy teljes ív mindössze két másodperc alatt egyenletesen és tisztán megvágható.

Nagy teljesítmény

A könnyen kezelhető vezérlőkkel egyszerű a beállítás és üzemeltetés. A nagy kapacitású tintapatronok kevesebb cserével és nagyobb átmenő teljesítménnyel járnak, ami ideális a gyors átfutási időt vagy éjszakai nyomtatást igénylő munkákhoz. Ráadásul az Epson Stylus Pro 9900 karbantartásmentes, így fotólaborokban és sokszorosításra is használható.

  • A1 /24": fényképekhez, művészi rajzokhoz és proofnyomatokhoz ideális
  • 10 színkomponensű Epson: széles színtér és élénk, tartós nyomtatási eredmény
  • Széles papírválaszték: szövet, vászon és öntapadó papír is
  • max. 2880 x 1440 dpi: finom részletek és rendkívül egyenletes színátmenetek
  • Epson Micro Piezo TFP: rendkívüli sebességet, megbízhatóságot és teljes vezérelhetőséget nyújt
  • Nagy kapacitású: nagyobb átmenő teljesítmény és kisebb fenntartási költség
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
003086 Epson Stylus Pro 7900 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.