Termék kategóriák

Epson Stylus Pro 7700

7700-1.png

Sokoldalú használat a kétféle fekete tintával

A tintakészletben mattfekete és fotófekete tinta is helyet kapott, így maximális minőség érhető el a kiválasztott papíron, beleértve a fényes fotópapírt is. A nyomtató automatikusan választja ki az adott papírhoz megfelelő tintát, így kényelmesebben és gyorsabban végezheti a nyomtatást.

Az eddigi legfejlettebb nyomtatófej az Epson kínálatában

Az új Epson MicroPiezo™ TFP nyomtatófej nagyobb teljesítményű és rendkívül tartós. Precízen dolgozik együtt az Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszerrel; tökéletesen kör alakú pontokat helyez el a papíron ún. szatellit cseppek képződése nélkül. Az Epson változó cseppméret technológiája akár 3,5 pikoliteres cseppek szórására is képes, ami tökéletes egyenletességet és részletgazdagságot ad.

Színes LCD kijelző

Az élénk színű LCD kijelző segítségével egyszerűen felügyelheti a nyomtató minden funkcióját a tintaszinttől és gyorstisztítástól a papírvágáson át a nyomtatási feladat törléséig. A jól látható gombokkal és a 320x200 képpontos színes képernyő segítségével mindig kézben tarthatja a készülék működését.

Vonalkód nyomtatása

A vonalkódnyomtatás segítségével egyszerűen számontarthatja papírkészletét. Nyomtasson vonalkódot a cserélendő tekercsre, és annak következő felhasználásakor tudni fogja, hogy mennyi papír maradt tekercsen. Így nem fordulhat elő, hogy nyomtatás közben kifogy a papír.

  • A1+/24": Gyors, nagy formátumú nyomtató poszterekhez és grafikákhoz
  • UltraChrome tinta Vivid: Pontos színvisszaadás, széles színtér
  • 1440 DPI, nagy felbontás: Mindig éles képek és határozott vonalak
  • Rugalmas papírkezelés: Nyomathordozók széles skálájával használható fotófekete és mattfekete tintá
  • Egyszerűen használható: Változatos felhasználói igényekhez és alkalmazásokhoz ideális
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
001190 Epson Stylus Pro 7700 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.