Termék kategóriák

Epson Stylus Pro 4900

4900-1.png

Rendkívül széles színtér: Hozzon létre színhelyes, pontos nyomatokat vagy kivételes minőségű fotókat és képzőművészeti reprodukciókat a piac egyik legszélesebb színterével rendelkező nyomtatójával. Az Epson 11 színkomponensű UltraChrome HDR tintái és a továbbfeljesztett TFP nyomtatófej professzionális munkát garantál, hiszen ez ugyanaz a tinta és technológia, amit az Epson nagyobb formátumú - 44 " -ig - ipari nyomtatói használnak.

Pontos távoli proofnyomtatás: Készítsen jó minőségű távoli proof nyomatokat az Epson Stylus Pro 4900 nyomtatóval az automatikus színkalibráció és színigazolás segítségével. A választható SpectroProofer spektrofotométer konzisztens, reprodukálható színkezelést biztosít különböző nyomathordozókon, gyorsan méri be az irányítószalagokat és a színtáblákat az ICC profilok készítése és nyomatvéglegesítés során.

Fokozza a termelékenységet: Dolgozzon gyorsabban, óránként 30m²-es sebességgel, minimális karbantartás mellett. A nagy kapacitású elöltöltős kazettába könnyű a papírt behelyezni, és az automatikus papírcserével sem veszít időt a tekercs és a vágott papír közti váltáskor. A nyomtató automatikusan vált a fotó- és a mattfekete tinták között, így a nyomtatásnak ne kell leállnia. Minden tinta nagy kapacitású patronokban érkezik a jobb ár/érték arány és a ritkább patroncsere érdekében.

Rendkívüli rugalmasság: Nyomtasson akár 1,5 mm vastag hordozókra, fotótáblákra, kartonlapra, vászonra, vagy művészpapírra. Több papírút közül választhat: kazettás, felső vagy első kézi töltésű tálca, vagy tekercs.

Energiatakarékos: Az ENERGY STAR minősítés garantálja az energiahatékonyságot így csökken a villanyszámla és a környezeti hatás.

  • Konzisztens színek: Pontos színegyezés
  • Professzionális eredmény: 11 színkomponensű UltraChrome HDR tintakészlet
  • Automatizált nyomtatás: Opcionális SpectroProofer spektrofotométer
  • Termelékenység növelése:: Nagy sebesség, kis karbantartási igény
  • Széles színtér: A PANTONE skála 98%-át lefedi
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
003083 Epson Stylus Pro 4900 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.