Termék kategóriák

Epson Stylus Pro 11880

11880-1.png

Áttörés a professzionális képalkotásban

A Vivid magenta színkomponenst tartalmazó Epson UltraChrome™ K3 tinta lenyűgöző, fényképhatású képminőséget biztosít. A 8 színből álló tintakészlet a lehető legszélesebb színtere fedi le, így fantasztikus telítettségtartományt nyújt, ugyanakkor fekete-fehér nyomtatás esetén kihozza a finom árnyékokat és a fényes részeket. A tartósan élénk színű képek még különböző nyomtatók között is egyenletes minőségűek maradnak.

Elképesztő részletesség, egyenletesség és felbontás

A Stylus Pro 11880 kivételes sebessége és minősége a fotóminőségű képalkotás határait feszegető tintasugaras technológiának köszönhető. A Micro Piezo™ TFP nyomtatófej színenként 360 parányi fúvókát tartalmaz, melyekkel elképesztő sebességgel alkot hihetetlenül éles, szemcsézettségmentes képeket. Az új és innovatív képfeldolgozás minden felbontásban javítja a nyomtatási minőséget.

Nagyszerű eredmény a legkülönfélébb nyomathordozókon

A minőségi vágott papírra történő nyomtatáshoz az ultrafinom művészpapírtól a matt vagy fényes felületűn át a merev plakátpapírig bármit használhat.
Nagy teljesítmény

A könnyen kezelhető vezérlőkkel egyszerű a beállítás és üzemeltetés. A nagy kapacitású tintapatronok kevesebb cserével és nagyobb átmenő teljesítménnyel járnak, ami ideális a gyors átfutási időt vagy éjszakai nyomtatást igénylő munkákhoz.

Alacsony fenntartási költség

Az Epson 8 színkomponensű Ultrachrome™ K3 tintakészlete nyújtotta széles színskála és a nagyméretű, színenként cserélhető tintapatronok optimális tintafelhasználást és alacsony fenntartási költséget tesznek lehetővé

  • 64": fényképekhez, művészi rajzokhoz és proofnyomtatáshoz ideális
  • Epson UltraChrome K3: széles színtér és élénk, tartós nyomtatási eredmény
  • Nyomathordozók széles: művészpapírtól a plakátig
  • max. 2880 x 1440 dpi: finom képrészletek és rendkívül egyenletes színátmenetek
  • Epson Micro Piezo TFP: rendkívüli sebességet, megbízhatóságot és teljes vezérelhetőséget nyújt
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
003089 Epson Stylus Pro 11880 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.