Termék kategóriák

Epson L355

L355-1.jpg

Az L355 alacsony lapköltséget biztosít színesben és fekete fehérben is, és mindegyik nagy kapacitású tintatartály akár 4000 oldal fekete-fehér és 6500 oldal színes nyomtatást szavatol.

Micro Piezo nyomtatófej-technológiával és az Epson eredeti tintájával az L355 Epson minőséget biztosít, a 12 hónapos (vagy 30 000 oldalas) jótállással és szerviztámogatással az üzemeltetés biztos és megbízható.

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartály rendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintatújratöltés problémamentes és egyszerű. Az L355 könnyen beállítható és használatba vehető: csak el kell fordítani a fojtószelep kapcsolóját "nyomtatás" irányba, be kell tölteni a tintát és bekapcsolni a nyomtatót. Ezzel az L355 készen áll a nyomtatásra.

Az L355 növeli az irodai hatékonyságot gyors, 9 oldal/perces nyomtatási sebességével, míg az Epson iPrint lehetővé teszi a vezeték nélkül nyomtatást okostelefonról és táblagépről az irodán belül. Az új multi-copy funkció azt is lehetővé teszi, hogy egy oldalt akár 99-szer is lemásoljon egyetlen menetben, ami ideálissá teszi az L355 készüléket a dokumentumok gyors előkészítésére a találkozókhoz.

Az L355 kiválóan illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe, és tizenkét százalékkal kisebb helyigényű, mint a korábbi modellek.

  • Multifunkciós: Nyomtatás, szkennelés, másolás és Wi-Fi
  • Ultra alacsony költségek: Nagy kapacitású, újratölthető tintatartály
  • Epson minőség: Megbízható és hosszan tartó nyomatok
  • Kompakt kialakítás: 12%-kal kisebb, mint a korábbi típusok
  • Hosszabb nyomatélettartam: Két extra fekete tintapalack
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
003096 Epson L355 Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.