Termék kategóriák

Epson AcuLaser C9300N

0000000-al-c9300n-image-02.jpg.nac.jpg.jpg

Új technológia: a sorozat készülékeinek új Epson Advanced Amplitude Modulation (AAM) rácsképzési technológiája elemzi a festékpontok elhelyezését és kontúros, éles képeket készít.

Kiváló minőségű eredmény: az Epson AcuLaser Colour-RITech felbontásnövelő technológiája eltávolítja a szöveg egyenetlen széleit, és tiszta, éles tónusokat biztosít diagramok, képek és akár CAD-ábrák nyomtatásához is.

Alacsony fenntartási költség: a készülék színes módban az Epson lézeres nyomtatók legalacsonyabb lapköltségét biztosítja. A választható lapfordító egységgel a papírfogyasztás 50%-ra csökkenthető, az ENERGY STAR-minősítésű csökkentett áramfogyasztás pedig igazán alacsony fenntartási költséget szavatol.

Üzleti igényekre tervezve: a készülék kis helyigénnyel rendelkezik, és akár A3-as méretű színes nyomtatásra is képes. Az akár 30 lap/perc A4-es méretű fekete-fehér és színes nyomtatási sebesség hozzájárul a hatékonyság növeléséhez, a maximum 2055 lapos papírkapacitás pedig a papírújratöltésnél jelent időmegtakarítást. A Gigabit Ethernet és az IPSec, IPv6 és SSL protokollal rendelkező PDL-támogatás egyszerűvé teszi a készülékek komplex IT-környezetekbe való integrációját.

Nagy munkabírás: a készülék akár 100 000 oldalas terhelhetőséggel rendelkezik, ezért a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy megéri az Epson családba befektetniük.

  • Kategóriavezető: Színes A3-as lézernyomtató
  • Kiváló minőség: 4800RIT felbontás, AAM technológia
  • Hálózatba köthető: Gigabit Ethernet, PDL-támogatás
  • Kis fenntartási ktsg.: Legalacsonyabb CPP az Epson lézernyomtatók között
  • Megbízható: 100 000 oldalas terhelhetőség
Cikkszám Megnevezés Nettó ár Bruttó ár
030107 Epson AcuLaser C9300N Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.