Termék kategóriák

Cégünkről

Cégünk, az SPS Printing Solution Kft. célja a szublimációs technológia megismertetése és népszerűsítése Magyarországon. Célkitűzésünk, hogy a szublimációs nyomáshoz szükséges termékeket a hazai gyártók számára elérhetővé tegyük versenyképes áron. 

A Qualimage, a Kiian és az Epson termékek hivatalos viszonteladójaként vállalatunk nemcsak az országhatárokon belül, hanem nemzetközi viszonylatban is versenyképes árakat biztosít azoknak, akik a gyártást helyezik előtérbe és nem szeretnének különböző nemzetközi kereskedelmi ügyleteket lebonyolítani. A mi feladatunk az, hogy megfelelő minőségű terméket megkeressünk, a lehető legjobb áron.

A technológia megvalósításához szükséges gépeket, nyomtatókat, hőpréseket, transzfer papírokat és festékeket, továbbá szublimálásra alkalmas termékekből vagy nagyobb raktárkészletet tartunk vagy az egyedi igényeknek megfelelő termékeket kínálunk a partnereink számára.

Célunk a magyar cégek versenyképesebbé tétele a nemzetközi szférában a legújabb technikai vívmányok segítségével.

A honlapunkon, a www.sublimation-tech.hu -n megtalálhatóak különböző letölthető segédanyagok amelyek remélhetőleg segítik az Önök munkáját.

Termékeink nagy része raktárról elérhető, a prések, nyomtatók megtekinthetőek egyeztetés után törökbálinti telephelyünkön, természetesen ki is próbálhatóak!

A termékek szervízháttere biztosított, alkatrészellátás, és szakképzett szervízes kollégánk rövid időn belül elhárítja a felmerülő problémákat, valamint elvégzi a gépek karbantartását is.

S.P.S Printing Solution Kft. 
Tel: 36 70 93 43 807
Tel.:  36 70 3300462
Tel.: 36 96 425 423
Fax: 36-70-90-22-975
E-mail: info@sublimation-tech.com             
n.zsofia@sublimation-tech.com

Bemutatóterem, raktár, áruátvétel: Budapest XXII. ker. - Dózsa György út 105.  TT IPARI PARK (volt Mechanikai Művek gyártelep)

GPS koordináták: 47.42764 , 18.96587

HRSZ: 152/12 (Az Ipari park a 87A BKV busz Mechanikai Művek végállomásnál található.)

 

Székhely: 9028 Szent Imre út 109/B

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Légkondicionáló, páramentesítő berendezés beszerzése ajánlott!

Légkondicionáló, páramentesítő berendezés beszerzése ajánlott!

 

 

Kedves Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az állandó kiváló nyomtatási minőség fenntartása érdekében:

 a megnövekedett hőmérséklet és páratartalom miatt, a szublimációs papírok és festékek, direkt pólónyomtató festékek tárolása, illetve a nyomtatók használata, tárolása különös figyelmet igényel!

 A nyomtató élettartamának megőrzése, illetve az állandó kiváló nyomtatási minőség fenntartása érdekében mindenképpen ajánlott páramentesítő, légkondicionáló berendezés beszerzése!


Köszönjük szépen szíves megértését.


Üdvözlettel,
az S.P.S. Printing Solution Kft. csapata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.