ADELCO Drawer 3 fiókos hőrögzítő, manuális és automata verzióban

ddc-3a sm-340x215.png
ddc-3a sm-340x215.png
Az ADELCO Drawer 3 fiókos hőrögzítő kompakt, helytakarékos és gazdaságos megoldás nyújt; új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében.     Az Adelco 3 fiókos szárítószekrény kompakt textil szárító megoldás. DTG nyomtatóját akár a berendezés tetejére helyezheti, helyet takarítva meg ezzel.A hőrögzítő háromszoros szigetelése gondoskodik attól, hogy a berendezés külső felülete ne melegedjen át, ezáltal a nyomtató felé sincs hőleadás.Az automata verzió motoros fiókokkal rendelkezik, melyeket időzítő vezérel. A fiókok a ciklusidő lejárta után automatikusan kinyílnak a kirakodáshoz és újratöltéshez. Minden fiók egyesével működtethető. A hátralévő ciklusidő digitális kijelzőn követhető nyomon.   Főbb jellemzők:- Digitális hőmérséklet szabályozás.- Fiókonkénti időzítő.- Könnyen pakolható fiókok.- Forró levegő keringetés.- Nagy sebességű levegőáramoltatás. - Állandó, cserét nem igénylő szűrók. MŰSZAKI JELLEMZŐK:   BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT. A manuális berendezés ára MODEL DDC3M: 5.775 EUR + ÁFAAz automata berendezés ára MODEL DDC3A: 9.590 EUR + ÁFA  Csomagolás: 280,00 EUR + ÁFASzállítás a gyártótól a megrendelő címére: 1.650,00 - 2.500,00 EUR + ÁFA További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.  
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
CikkszámADDCD3
Alapértelmezett

Az ADELCO Drawer 3 fiókos hőrögzítő kompakt, helytakarékos és gazdaságos megoldás nyújt; új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében.

Adelco Drawer 3 fiókos hőrögzítő 

 

Az Adelco 3 fiókos szárítószekrény kompakt textil szárító megoldás. DTG nyomtatóját akár a berendezés tetejére helyezheti, helyet takarítva meg ezzel.
A hőrögzítő háromszoros szigetelése gondoskodik attól, hogy a berendezés külső felülete ne melegedjen át, ezáltal a nyomtató felé sincs hőleadás.
Az automata verzió motoros fiókokkal rendelkezik, melyeket időzítő vezérel. A fiókok a ciklusidő lejárta után automatikusan kinyílnak a kirakodáshoz és újratöltéshez.
Minden fiók egyesével működtethető. A hátralévő ciklusidő digitális kijelzőn követhető nyomon.  

Főbb jellemzők:
- Digitális hőmérséklet szabályozás.
- Fiókonkénti időzítő.
- Könnyen pakolható fiókok.
- Forró levegő keringetés.
- Nagy sebességű levegőáramoltatás. 
- Állandó, cserét nem igénylő szűrók.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:
Adelco Drawer hőrögzítő technikai adatok

 

BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT.

A manuális berendezés ára MODEL DDC3M: 5.775 EUR + ÁFA
Az automata berendezés ára MODEL DDC3A: 9.590 EUR + ÁFA 

Csomagolás: 280,00 EUR + ÁFA
Szállítás a gyártótól a megrendelő címére: 1.650,00 - 2.500,00 EUR + ÁFA

További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.

 

CikkszámADDCD3
Bruttó súly

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!