ADELCO DigiCure hőalagút / hőrögzítő

digi-cure.png
digi-cure.png
Az ADELCO Digi-Cure hőalagút új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében. Az Adelco Digi-Cure hőalagút legfontosabb jellemzői:- Digitális HDMI érintőképernyős interfész- Beépített textil adagoló- Beépített elszívó és ventillátor- Rendkívül gazdaságos működés- Nagynyomású légáramlás a legjobb hőrögzítés érdekében Teljesítmény felnőtt méretű ruhadarabok egy sorban történő elhelyezése esetén (50 cm / db). A teljesítmény a hőkezelt darabok elhelyezése, a beállított idő-és hőmérséklet függvényében változhat.  Az Adelco Digi-Cure hőalagút ideális megoldás kis és közepes méretű gyártók számára. Nagy teljesítményű, kisebb méretű hőalagút digitális nyomtatáshoz, vízbázisú tintákhoz és sok minden máshoz. A Digi-Cure hőalagútja 2,6 méter hosszú, a be-és kiadagolási munkaasztalok mérete 90-90 cm-es, a szalag szélessége 80 cm. Habár a Digi-Cure kisebb méretű, de ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint nagyméretű társai, így Ön az Adelco hőalagút család minden előnyét kihasználhatja.  A Digi-Cure digitális interfésszel rendelkezik, hogy Ön teljeskörűen irányíthassa a hőkezelési folyamatot: az optimális teljesítmény érdekében könnyen szabályozhatja az alagút szalagsebességét és a hőmérsékletet. A felület visszajelzést küld a karbantartásról is, és rögzíti az esetleges problémákat, ezzel segít csökkenteni a felesleges állásidőket. Műszaki adatok: BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT. A berendezés ára: 9.875,00 EUR + ÁFACsomagolás: 500,00 EUR + ÁFASzállítás a gyártótól a megrendelő címére: 1.650,00 - 2.500,00 EUR + ÁFA További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
CikkszámADDCH
Alapértelmezett

Az ADELCO Digi-Cure hőalagút új minőségi és technológiai kategóriát teremt a digitális nyomtatással és szitanyomással készült textilek hőkezelésében.

Adelco Digi-Cure hőalagút

Az Adelco Digi-Cure hőalagút legfontosabb jellemzői:
- Digitális HDMI érintőképernyős interfész
- Beépített textil adagoló
- Beépített elszívó és ventillátor
- Rendkívül gazdaságos működés
- Nagynyomású légáramlás a legjobb hőrögzítés érdekében

Teljesítmény felnőtt méretű ruhadarabok egy sorban történő elhelyezése esetén (50 cm / db).
A teljesítmény a hőkezelt darabok elhelyezése, a beállított idő-és hőmérséklet függvényében változhat. Adelco DigiCure

Az Adelco Digi-Cure hőalagút ideális megoldás kis és közepes méretű gyártók számára. Nagy teljesítményű, kisebb méretű hőalagút digitális nyomtatáshoz, vízbázisú tintákhoz és sok minden máshoz.
A Digi-Cure hőalagútja 2,6 méter hosszú, a be-és kiadagolási munkaasztalok mérete 90-90 cm-es, a szalag szélessége 80 cm.

Habár a Digi-Cure kisebb méretű, de ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint nagyméretű társai, így Ön az Adelco hőalagút család minden előnyét kihasználhatja

A Digi-Cure digitális interfésszel rendelkezik, hogy Ön teljeskörűen irányíthassa a hőkezelési folyamatot: az optimális teljesítmény érdekében könnyen szabályozhatja az alagút szalagsebességét és a hőmérsékletet. A felület visszajelzést küld a karbantartásról is, és rögzíti az esetleges problémákat, ezzel segít csökkenteni a felesleges állásidőket.

Műszaki adatok:Adelco DigiCure

BŐVEBB TECHNIKAI LEÍRÁS ITT.

A berendezés ára: 9.875,00 EUR + ÁFA
Csomagolás: 500,00 EUR + ÁFA
Szállítás a gyártótól a megrendelő címére: 1.650,00 - 2.500,00 EUR + ÁFA

További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ELÉRHETŐSÉGEINK valamelyikén.

CikkszámADDCH
Bruttó súly

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!