CADlink Digital Factory 10 DTF Desktop Edition szoftver A3 vagy kisebb nyomtatókhoz

software-rip-cadlink-digital-factory-v10-dtf-d1.jpg
software-rip-cadlink-digital-factory-v10-dtf-d1.jpg
CADlink Digital Factory 10 DTF Desktop Edition szoftver A3 vagy kisebb nyomtatókhoz. Jellemzők: - Rendkívül gyors RIP-feldolgozás, akár több jobsorral is, amelyeket a nyomtató, a tinták és az elrendezés szerint konfigurálhat.- Kompatibilis a módosított Epson L1800 és L805 nyomtatókkal.- A nyomtató és a tinta hatékonyságának maximális optimalizálása.- Nagyon egyszerű, felhasználóbarát felület, gyors reagálással.- CMYK + White illesztőprogramokat tartalmaz.- Valós idejű fúvóka ellenőrzés, automatikus nyomtatófej tisztítás és karbantartási figyelmeztetések.- Több előnézeti mód: fehér réteg (fojtó), színréteg, színcsere, végeredmény, nyomtatási előnézet.- Előre beállított nyomtatási módok a paraméterek sablon létrehozásával történő manuális beállításának lehetőségével. Előkészítési ESZKÖZÖK: - Számtalan vektor és pixel fájlformátumot támogat, például bmp, gif, jpg, jpeg, png, ping, tif, tiff, psd, svg, ps, tmp, eps, ai és pdf.- Képszerkesztés a GIMP-en keresztül, amely egy ingyenes szoftver (hasonló a Photoshop-hoz), és optimalizálva van arra, hogy kényelmesen interakcióba léphessen a RIP-vel a programból való kilépés nélkül.- Hozzon létre mintákat képek alapján, a teljes nyomtatás személyre szabása érdekében.- A terveket manuálisan vagy automatikusan elrendezheti ugyanazon az oldalon, ugyanazon grafika másolásának lehetőségével a személyre szabás futtatásához. - Generáljon másolatokat a mátrix módban sorok és oszlopok segítségével a film területének kitöltéséhez.- Különböző elrendezések automatikus kitöltése a filmen. - A képek intelligens másolása a tér optimalizálása érdekében.- Nagy méretű kép: növeli a felbontást, hogy elkerülje a nem vektoros képek látható képpontjait. SZÍN- ÉS TINTAKEZELÉSI ESZKÖZÖK: - Gyors beállítások az átlátszóság, a kontraszt, a fényerő és a telítettség érdekében.- Különböző mintákat hozhat létre a tintafogyasztás csökkentése érdekében.- Knockmeblackout: Eltávolítja a fekete területeket a grafikából, ami tintacsökkentéssel jár.- Knockmecolorout: lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással kiválasszon és eltávolítson akár 4 színt is a tervezésből.- A fehér és színes festék mennyiségének szabályozása a fogyasztás optimalizálása és a nyomtatásonkénti költségek kiszámítása érdekében.- Automatikus DTF nyomtatási rendszer, a DTG nyomtató bármilyen anyagra nyomtathat, mint például pamut, fehérnemű, poliészter, nejlon, gyapjú, fonal, spandex. A következő nyomtató típusokhoz: - Epson L1800 DTF- Epson R1800 DTF- Epson P400 DTF Roll- Epson 38xx DTF- Epson SC-P800 DTF Sheet- Epson SC-P800 DTF Roll- Epson R2000 DTF Sheet- Epson R2000 DTF Roll- Epson SC-P600 DTF Sheet- Epson SC-P600 DTF Roll- Epson R3000 DTF Sheet- Epson R3000 DTF Roll További információkért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ 
185 611 Ft 146 150 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 185 611 Ft / 1 db
0
CikkszámDFDTFA3

CADlink Digital Factory 10 DTF Desktop Edition szoftver A3 vagy kisebb nyomtatókhoz.

CADlink DTF szoftver

Jellemzők:

- Rendkívül gyors RIP-feldolgozás, akár több jobsorral is, amelyeket a nyomtató, a tinták és az elrendezés szerint konfigurálhat.
- Kompatibilis a módosított Epson L1800 és L805 nyomtatókkal.
- A nyomtató és a tinta hatékonyságának maximális optimalizálása.
- Nagyon egyszerű, felhasználóbarát felület, gyors reagálással.
- CMYK + White illesztőprogramokat tartalmaz.
- Valós idejű fúvóka ellenőrzés, automatikus nyomtatófej tisztítás és karbantartási figyelmeztetések.
- Több előnézeti mód: fehér réteg (fojtó), színréteg, színcsere, végeredmény, nyomtatási előnézet.
- Előre beállított nyomtatási módok a paraméterek sablon létrehozásával történő manuális beállításának lehetőségével.

Előkészítési ESZKÖZÖK:

- Számtalan vektor és pixel fájlformátumot támogat, például bmp, gif, jpg, jpeg, png, ping, tif, tiff, psd, svg, ps, tmp, eps, ai és pdf.
- Képszerkesztés a GIMP-en keresztül, amely egy ingyenes szoftver (hasonló a Photoshop-hoz), és optimalizálva van arra, hogy kényelmesen interakcióba léphessen a RIP-vel a programból való kilépés nélkül.
- Hozzon létre mintákat képek alapján, a teljes nyomtatás személyre szabása érdekében.
- A terveket manuálisan vagy automatikusan elrendezheti ugyanazon az oldalon, ugyanazon grafika másolásának lehetőségével a személyre szabás futtatásához.
- Generáljon másolatokat a mátrix módban sorok és oszlopok segítségével a film területének kitöltéséhez.
- Különböző elrendezések automatikus kitöltése a filmen.
- A képek intelligens másolása a tér optimalizálása érdekében.
- Nagy méretű kép: növeli a felbontást, hogy elkerülje a nem vektoros képek látható képpontjait.


SZÍN- ÉS TINTAKEZELÉSI ESZKÖZÖK:

- Gyors beállítások az átlátszóság, a kontraszt, a fényerő és a telítettség érdekében.
- Különböző mintákat hozhat létre a tintafogyasztás csökkentése érdekében.
- Knockmeblackout: Eltávolítja a fekete területeket a grafikából, ami tintacsökkentéssel jár.
- Knockmecolorout: lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással kiválasszon és eltávolítson akár 4 színt is a tervezésből.
- A fehér és színes festék mennyiségének szabályozása a fogyasztás optimalizálása és a nyomtatásonkénti költségek kiszámítása érdekében.
- Automatikus DTF nyomtatási rendszer, a DTG nyomtató bármilyen anyagra nyomtathat, mint például pamut, fehérnemű, poliészter, nejlon, gyapjú, fonal, spandex.

A következő nyomtató típusokhoz:

- Epson L1800 DTF
- Epson R1800 DTF
- Epson P400 DTF Roll
- Epson 38xx DTF
- Epson SC-P800 DTF Sheet
- Epson SC-P800 DTF Roll
- Epson R2000 DTF Sheet
- Epson R2000 DTF Roll
- Epson SC-P600 DTF Sheet
- Epson SC-P600 DTF Roll
- Epson R3000 DTF Sheet
- Epson R3000 DTF Roll

További információkért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ CikkszámDFDTFA3
Bruttó súly150 g

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!