Termék kategóriák

Epson SureColor F7100 szublimációs nyomtató

Cikkszám: 003079
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Mellékelt dokumentumok

A MINŐSÉG, A TELJESÍTMÉNY ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG OPTIMALIZÁLÁSÁRA TERVEZVE

A prémium kategóriás és megbízható SureColor SC-F7100 festékszublimációs nyomtatót úgy terveztük, hogy a festékszublimációs szakemberek számára teljes rugalmasságot és hatékonyságot, valamint alacsony fenntartási költséget biztosítson.

Akkor is ideális megoldás, ha most készül arra, hogy belépjen a növekvő festékszublimációs piacra. A sokoldalú festékszublimációs eljárás új hozzáadott értékű bevételi forrást nyit meg Ön előtt, valamint segítségével nagyobb nyereséget érhet el a termékek – ruházat (a divattrendektől a sportruházatig), zászlók, beltéri dekorációs elemek, promóciós reklámanyagok és eszközdekoráció – széles körének nyomtatásával és egyedivé tételével.

A minőségi és robusztus hardver- és nyomtatófej-tervezés terén szerzett széleskörű tapasztalatunkat felhasználva megalkottuk a SureColor SC-F7100 nyomtatót a páratlan megbízhatóság, teljesítmény és hatékonyság céljával.

A kifejezetten erre a célra készült UltraChrome DS tinták kiváló minőségű képeket szolgáltatnak, és az alapfelszereltségként mellékelt, sokféle, termelést szolgáló funkciót tartalmazó ErgoSoft Professional RIP szoftvercsomaggal már az első pillanattól nyereséges gyártás valósítható meg.

Akciós termékek

Legfrissebb híreink

Légkondicionáló, páramentesítő berendezés beszerzése ajánlott!

Légkondicionáló, páramentesítő berendezés beszerzése ajánlott!

 

 

Kedves Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az állandó kiváló nyomtatási minőség fenntartása érdekében:

 a megnövekedett hőmérséklet és páratartalom miatt, a szublimációs papírok és festékek, direkt pólónyomtató festékek tárolása, illetve a nyomtatók használata, tárolása különös figyelmet igényel!

 A nyomtató élettartamának megőrzése, illetve az állandó kiváló nyomtatási minőség fenntartása érdekében mindenképpen ajánlott páramentesítő, légkondicionáló berendezés beszerzése!


Köszönjük szépen szíves megértését.


Üdvözlettel,
az S.P.S. Printing Solution Kft. csapata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.