Schulze MUG-15 Turbo automata bögreprés 15 bögréhez

Schulze Mug15.jpg
Schulze Mug15.jpg
A Schulze MUG-15 Turbo automata hőpréssel egyszerre 15 db, egy óra alatt pedig akár 250 db bögre préselését is elvégezheti.   Az első teljesen automatizált bögreprés a SCHULZE-tól. A bögregyártás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony! - a beállításokat az érintőképernyő segítségével kényelmesen és egyszerűen megadhatja- a kijelző egy pillanat alatt megmutatja, hogy mely állomások (előmelegítő és vasaló állomások) vannak használatban, és a szublimálási folyamat meddig tart- a hőmérséklet és a nyomási idő könnyen beállítható és módosítható- a MUG-15 Turbo 8 praktikus előmelegítő állomással rendelkezik, melyek előkészítik a bögréket a szublimációs folyamathoz- a teljesen automatizált robotkar az intelligens rendszertől kap utasítást, és elfoglalja az üres állomásokat. Felkapja a csészét az előmelegítő állomásról, és a 15 fűtőállomás egyikébe helyezi. - a préselés után a bögre a hűtőszakaszra kerül- a hűtési szakasz végén a hőmérséklet annyira lehűl, hogy a szublimációs folyamat ezzel véget ér   TECHNIKAI ADATOK: Áramigény: 3 x 400 VZajszint: 70 dB (A)Maximum hőmérséklet: 220°CFűtési teljesítmény: 7,5 KWBeállítható idő: 3:30 - 5 percFűtőelemek száma: 15Munka teljesítmény: 3,5 perc szublimálási idővel - kb. 257 darab / óraMax. nyomtatási terület: 95 cm x 200 cmBögre átmérője: 78 mm - 83 mmMéretek: 138 cm x 131 cm x 221 cmBruttó súly (csomagolással együtt): 315 kg Schulze garancia: a vásárlás napjától számítva 1 év budapesti telephelyi garancia. A telephelyi garancia az eszköz szállítására nem érvényes.   Az ár nem tartalmazza a kiszállítás és beüzemelés költségét. A megrendelés 30% megfizetésével történik. Egyedi csomagajánlatokért, további információért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
CikkszámHSBPTM15
Alapértelmezett

A Schulze MUG-15 Turbo automata hőpréssel egyszerre 15 db, egy óra alatt pedig akár 250 db bögre préselését is elvégezheti.
Schulze Turbo Mug15 bögreprés

 

Az első teljesen automatizált bögreprés a SCHULZE-tól. A bögregyártás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony!

- a beállításokat az érintőképernyő segítségével kényelmesen és egyszerűen megadhatja
- a kijelző egy pillanat alatt megmutatja, hogy mely állomások (előmelegítő és vasaló állomások) vannak használatban, és a szublimálási folyamat meddig tart
- a hőmérséklet és a nyomási idő könnyen beállítható és módosítható
- a MUG-15 Turbo 8 praktikus előmelegítő állomással rendelkezik, melyek előkészítik a bögréket a szublimációs folyamathoz
- a teljesen automatizált robotkar az intelligens rendszertől kap utasítást, és elfoglalja az üres állomásokat. Felkapja a csészét az előmelegítő állomásról, és a 15 fűtőállomás egyikébe helyezi.
- a préselés után a bögre a hűtőszakaszra kerül
- a hűtési szakasz végén a hőmérséklet annyira lehűl, hogy a szublimációs folyamat ezzel véget ér

 

TECHNIKAI ADATOK:

Áramigény: 3 x 400 V
Zajszint: 70 dB (A)
Maximum hőmérséklet: 220°C
Fűtési teljesítmény: 7,5 KW
Beállítható idő: 3:30 - 5 perc
Fűtőelemek száma: 15
Munka teljesítmény: 3,5 perc szublimálási idővel - kb. 257 darab / óra
Max. nyomtatási terület: 95 cm x 200 cm
Bögre átmérője: 78 mm - 83 mm
Méretek: 138 cm x 131 cm x 221 cm
Bruttó súly (csomagolással együtt): 315 kg

Schulze garancia: a vásárlás napjától számítva 1 év budapesti telephelyi garancia. A telephelyi garancia az eszköz szállítására nem érvényes.

 

Az ár nem tartalmazza a kiszállítás és beüzemelés költségét.

A megrendelés 30% megfizetésével történik.

Egyedi csomagajánlatokért, további információért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!CikkszámHSBPTM15
Bruttó súly315 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!