Schulze MUG-15 Turbo automata bögreprés 15 bögréhez

Schulze Mug15.jpg
Schulze Mug15.jpg
A Schulze MUG-15 Turbo automata hőpréssel egyszerre 15 db, egy óra alatt pedig akár 250 db bögre préselését is elvégezheti.   Az első teljesen automatizált bögreprés a SCHULZE-tól. A bögregyártás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony. - A beállításokat az érintőképernyőn keresztül kényelmesen és egyszerűen megadhatja. - A kijelzőn egy pillanat láthatja, hogy mely állomások (előmelegítő és vasaló állomások) vannak használatban, és a szublimálási folyamat meddig tart. - A hőmérséklet és a nyomási idő könnyen beállítható és módosítható. - A MUG-15 Turbo 8 praktikus előmelegítő állomással rendelkezik, melyek előkészítik a bögréket a szublimációs folyamathoz.- A teljesen automatizált robotkar az intelligens rendszertől kap utasítást, és elfoglalja az üres állomásokat. Felkapja a csészét az előmelegítő állomásról, és a 15 fűtőállomás egyikébe helyezi. - A préselés után a bögre a hűtőszakaszra kerül. - A hűtési szakasz végén a hőmérséklet annyira lehűl, hogy a szublimációs folyamat ezzel véget ér. TECHNIKAI ADATOK:Méretek: 138 x 131 x 221 cm Súly (Csomagolással): 315 kg Áramigény: 3 x 400 V. Maximum hőmérséklet.: 220 ° C Fűtési teljesítmény: 7,5 KW Az idő beállítása: 3:30 - 5 perc Fűtőelemek száma: 15 Munka teljesítmény: 3,5 perc szublimálási idővel - kb. 257 darab / óra Max. Nyomtatási terület: 95 x 200 Bögre átmérője: 78 - 83 mm Zajszint: 70 dB (A) Schulze garancia: a vásárlás napjától számítva 1 év budapesti telephelyi garancia. A telephelyi garancia az eszköz szállítására nem érvényes. A megrendelés 30% megfizetésével történik. Egyedi csomag ajánlatokért, további információért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
CikkszámHSBPTM15
Alapértelmezett

A Schulze MUG-15 Turbo automata hőpréssel egyszerre 15 db, egy óra alatt pedig akár 250 db bögre préselését is elvégezheti.

Schulze Turbo Mug15 bögreprés

 

Az első teljesen automatizált bögreprés a SCHULZE-tól. A bögregyártás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony.

- A beállításokat az érintőképernyőn keresztül kényelmesen és egyszerűen megadhatja.
- A kijelzőn egy pillanat láthatja, hogy mely állomások (előmelegítő és vasaló állomások) vannak használatban, és a szublimálási folyamat meddig tart.
- A hőmérséklet és a nyomási idő könnyen beállítható és módosítható.
- A MUG-15 Turbo 8 praktikus előmelegítő állomással rendelkezik, melyek előkészítik a bögréket a szublimációs folyamathoz.
- A teljesen automatizált robotkar az intelligens rendszertől kap utasítást, és elfoglalja az üres állomásokat. Felkapja a csészét az előmelegítő állomásról, és a 15 fűtőállomás egyikébe helyezi.
- A préselés után a bögre a hűtőszakaszra kerül.
- A hűtési szakasz végén a hőmérséklet annyira lehűl, hogy a szublimációs folyamat ezzel véget ér.

TECHNIKAI ADATOK:
Méretek: 138 x 131 x 221 cm
Súly (Csomagolással): 315 kg
Áramigény: 3 x 400 V.
Maximum hőmérséklet.: 220 ° C
Fűtési teljesítmény: 7,5 KW
Az idő beállítása: 3:30 - 5 perc
Fűtőelemek száma: 15
Munka teljesítmény: 3,5 perc szublimálási idővel - kb. 257 darab / óra
Max. Nyomtatási terület: 95 x 200
Bögre átmérője: 78 - 83 mm
Zajszint: 70 dB (A)

Schulze garancia: a vásárlás napjától számítva 1 év budapesti telephelyi garancia. A telephelyi garancia az eszköz szállítására nem érvényes.

A megrendelés 30% megfizetésével történik.

Egyedi csomag ajánlatokért, további információért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!


CikkszámHSBPTM15
Bruttó súly315 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!