Termék kategóriák

ÁSZF

Kategória : Általános

Szállítás:

- A megrendelt termékeket díjmentesen átveheti telephelyünkön!
- A termékeket futárszolgálat segítségével is megkaphatja, ebben az esetben kérjen ajánlatot!  Futárral történő szállítás esetén a törésekre, fizikai sérülésekre, csomagkésésekre felelősséget és garanciát nem vállalunk!
- A futárral történő szállítás ideje 2-3 munkanap.
- Az egyedileg megrendelt termékek szállítási ideje az ajánlatban szerepel!
- Cégünk nagykereskedelemmel foglalkozik, magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni!
- Minimális rendelési összeg: 10.000 Ft

A szállítási díjak Magyarországon belülre történő szállításra vonatkoznak.
Ezen visszaigazolás a szállítás díját nem tartalmazza!
Amennyiben előre utalásos fizetési módot választott, kérjük ezen visszaigazolásra hivatkozva ne indítson átutalást, az utaláshoz szükséges számlát külön e-mailben fogjuk Önnek továbbítani.

Az S.P.S. Printing Solution Kft. nem vállal kiszállítást, de lehetőség van a megrendelt termékek átvételére budapesti telephelyünkön és előre egyeztetett időpontban győri irodánkban is.
Amennyiben házhozszállítást szeretne választani a termékek átvételéhez, abban az esetben Ön a szállító partnerünket, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.-t bízhatja meg a csomagok szállításával.
A GLS Házhozszállítás opció választásával Ön saját felelősségére és kockázatára megrendeli a kiszállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.-től, valamint elfogadja az S.P.S. Printing Solution Kft. Általános Szerződési Feltételeit http://www.sublimation-tech.hu/hu_HU/-szallitasi-feltetelek.

A megrendelés feldolgozása után e-mailt küldünk Önnek, amely tartalmazza a csomagszámot. Csomagját a csomagszám alapján a www.gls-group.eu/HU/hu/home weboldalon követheti.
Amennyiben a szállítás állapotáról szeretne érdeklődni, kérjük keresse a GLS telefonos ügyfélszolgálatát +36 1 802 0265 telefonszámon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szállítás során bekövetkezett törésekért, hiányokért, fizikai sérülésekért, csomagkésésekért Cégünknek nem áll módjában felelősséget vállalni.

Amennyiben külsérelmi nyom látható a dobozon, javasoljuk, hogy ne vegye át a csomagot, ilyen esetben a GLS futár a helyszínen készít egy jegyzőkönyvet.

Törékeny termékek rendelése esetén a következőket javasoljuk:
- Extra csomagolás opció választása.
- Ha van futárral szerződésük, Önök is intézhetik a szállítást, és felvehetik a csomagot.
- Előzetes egyeztetés után a budapesti vagy győri irodánkban is átvehetik a megrendelt termékeket.

Természetesen személyes átvételkor lehetőséget biztosítunk a termékek tételes átvizsgálására!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy utánvétes fizetési mód kizárólag maximum bruttó 150.000 Ft utánvét összegig választható.
Bruttó 150.000 Ft összeg felett kizárólag előre utalásos fizetési mód lehetséges.

 

Szállítás díjak

A szállítási díjak csomagonként értendőek.

Csomagsúly

Szállítási díj/csomag

0 - 5 kg

1.350 Ft + ÁFA

5,01 - 10 kg

1.500 Ft + ÁFA

10,01 - 15 kg

1.700 Ft + ÁFA

15,01 - 20 kg

1.750 Ft + ÁFA

20,1 - 25 kg

2.000 Ft + ÁFA

25,01 - 30 kg

2.200 Ft + ÁFA

30,01 - 40 kg

3.000 Ft + ÁFA


Utánvét díjak

Az utánvét díjak szállításonként értendőek.

Utánvét bruttó összeg

Utánvét egyszeri díja/szállítás

0 - 50.000 Ft

400 Ft + ÁFA

50.001 - 150.000 Ft

800 Ft + ÁFA


Biztosítás díjak

A biztosítás díjak csomagonként értendőek.

Minden bruttó 50.000 Ft értéket meg nem haladó csomagra a GLS alapbiztosítása vonatkozik.
Bruttó 50.000 Ft-ot meghaladó csomagérték esetén mindenképpen javasoljuk kiegészítő biztosítás opció választását.

Amennyiben a feladott csomag értéke bruttó 50.000 Ft felett van, és nem választ kiegészítő biztosítást, abban az esetben extra biztosítás megrendelése nélkül a feladott csomagra kizárólag a GLS bruttó 50.000 Ft értékig terjedő alapbiztosítása vonatkozik.

Ezen összegek tájékoztató jellegű díjak, csomagonként értendőek. Amennyiben a pontos csomagszámmal illetve pontos biztosítási összegekkel kapcsolatban lenne kérdése, kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

Csomag bruttó értéke

Biztosítás díja/csomag

50.000 - 100.000 Ft

2.450 Ft + ÁFA

100.001 - 200.000 Ft

3.650 Ft + ÁFA

200.001 - 350.000 Ft

4.850 Ft + ÁFA

350.001 - 500.000 Ft

6.050 Ft + ÁFA

 

ALAP CSOMAGOLÁS: A sérülten szállított bögrék árát sajnos nem áll módunkban jóváírni. Köszönjük szíves megértését!

EXTRA CSOMAGOLÁS: A bögrék alapcsomagolásán kívül: 1 db 430x290x330 mm méretű, 5 rétegű strapabíró Fefco 201 31 BC anyagú doboz + AirMove térkitöltő buborékfólia a csomagolás alján és tetején egyaránt + Törékeny felirat a csomagolás tetején.
EXTRA CSOMAGOLÁS ÁR: szállítási alapdíjon felül fizetendő extra csomagolási díj: 1500 Ft+ÁFA. Az extra csomagolási díj csomagonként értendő!

Tehát 1 karton bögre szállítási (nem utánvétes fizetési mód) extra csomagolással együtt a következőképpen alakul: szállítási alapdíj 1700 Ft+ÁFA + extra csomagolási díj: 1500 Ft+ÁFA = 3200 Ft+ÁFA (utánvét díja: + 400 Ft+ÁFA)

Figyelem! Extra csomagolás opció kizárólag egy teljes karton (36 db) fehér/színes belsejű/színes peremű fülű/fullcolor/arany,ezüst/fluoreszkáló/ bögrék szállításához rendelhető. Extra csomagolással feladott termékek szállítási ideje az alap szállítási időn felül 1 munkanappal több időt vesz igénybe. Extra csomagolás opció választása esetén, amennyiben mégis sérülés történik a szállítás során a sérülten érkezett bögrék árát jóváírjuk a következő megrendelésből. A jóváíráshoz minden esetben szükségünk van a futár jelenlétében történő kicsomagolásra, valamint írásban történő, és fényképekkel dokumentált bejelentésre a csomag átvételét követő 30 percen belül. Amennyiben a bögrék szállítása nem extra csomagolásban történik, illetve a futár jelenlétében nem történt írásbeli, fényképekkel ellátott dokumentáció rögzítése valamint ennek elküldése részünkre az átvételt követő 30 percen belül, a reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Köszönjük szíves megértését!

 

Garancia: 

- Cégünknél vásárolt elektromos berendezésekre, a vásárlás napjától számított 1 év telephelyi garanciát vállalunk, kivéve a 2 év garanciával feltüntetett termékek!
- A berendezésekben felmerült hibákat e-mail-ben vagy faxon kell bejelenteni, a telefonos hibabejelentést nem áll módunkban elfogadni!
- A garanciális javításokat kizárólag a telephelyen végezzük, amennyiben az ügyfél kéri, a helyszínen is megoldható a javítás a kiszállási díj megfizetése esetén!
- Ha a garancia idő alatt, bármilyen nem az S.P.S szervizében ellátott beavatkozás történik, a garancia automatikusan megszűnik!
- A készülék kezelési útmutatójában leírtak figyelmen kívül hagyása, vagy rendeltetésszerű használat mellőzése a garancia elvesztését okozza!
- Használt berendezésekre nem áll módunkban garanciát biztosítani! Ilyen esetben csak akkor tudunk garanciát vállalni, ha a vásárlást megelőzően erről írásos megállapodás született!
- Kizárólag a nálunk vásárolt nyomtatókhoz áll módunkban díjmentesen színprofilt biztosítani! 
- Ha a megvásárolt készülékhez nem gyári alapanyagokat használunk a gyártó által szavatolt garanciát elveszítjük!

 

 

Kiszállási díjak:

Epson SureColor SC-F2100 és Epson SureColor SC-F6200 nyomtatók esetében Vidék: 100 Ft+ÁFA/km, melyet a budapesti telephelyünktől számítunk.

Epson SureColor SC-F7200 és Epson SureColor SC-F9300 nyomtatók esetében Vidék: 150 Ft+ÁFA/km, melyet a budapesti telephelyünktől számítunk, emelőhátfalas, állófűtéses teherautóval.

Budapest: 8.000 Ft+ÁFA

10.900 Ft+ÁFA/óra a nem garanciális javítások esetében a munkadíj tőlünk vásárolt gépek esetén.

12.900 Ft+ÁFA/óra a nem garanciális javítások esetében a munkadíj nem tőlünk vásárolt gépek esetén.Termék visszavétel:  

Minden terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban, kell budapesti telephelyünkre visszajuttatni.
Az átvett áru csomagolásának és/vagy a termék sérülésének esetén, valamint használt, logózott áruk, festékek, előkezelő folyadékok, Sublicoat, Subink termékek visszavétele nem lehetséges.
Sértetlen termék és csomagolás esetén, 15 napon belül 15%-os, de minimum 1000 Ft+ÁFA/számla kezelési költség mellett, a termékek cseréje/visszavétele megoldható.
Személyes átvételnél kérjük, ellenőrizzék az áru sértetlenségét, mert távozás után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

A következő termék cseréjét/visszavételét sajnos nem tudjuk megoldani: Szublimálható fehér classic bögre.

1. Minőségi reklamációk bonyolítása az általános textilipari szabályok szerint történik.
2. Minden esetben tételesen ellenőrizze le átvett megrendelését.
3. Szublimált/szitanyomott/hímzett/átcímkézett/stb. termékek visszavétele nem lehetséges. Ellenőrizze az átvett árut, a terméket megváltoztató tevékenységek megkezdése előtt.
4. Mindig az átvevő partner felelőssége a teljesítés minőségének ellenőrzése, mielőtt továbbítja az árut vevőjének. Hibás teljesítés esetén írásban tájékoztassa közvetlenül az Ügyfélszolgálatunkat, az átvételt követő 24 órán belül.
5. Minden termék visszavételéhez/cseréjéhez előzetes írásbeli egyeztetés szükséges az info@sublimation-tech.com-ra küldött levélben, a cégnév és számlaszám megadásával.
6. Minden terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban, kell budapesti telephelyünkre visszajuttatni. Az átvett áru csomagolásának és/vagy a termék sérülése esetén, valamint használt/logózott áru visszavétele/cseréje nem lehetséges.
7. Termék feleslegessé válásából, vagy nem minőségi reklamációból eredő árucsere (pl.„nem tetszés”, „mégis más méretet/színt szeretnék”) nagykereskedelmi forgalomban nem megoldható. Ennek ellenére sértetlen termék és csomagolás esetén, 15 napon belül 15%-os, de minimum 1000 Ft+ÁFA/számla kezelési költség mellett, ilyen termékek cseréje/visszavétele is megoldható.
8. 15 napnál régebben számlázott árut nem áll módunkban visszavenni.
9. Akcióink keretén belül vásárolt termékek visszavétele kizárólag minőségi kifogás esetén lehetséges.
10. Termékeink méretei beszállítónkként különbözhetnek. Minden esetben ellenőrizze rendelés előtt a szükséges méretet.

 


Megrendelésével automatikusan elfogadottnak tekinti átalános szerződési feltételeinket.
Ettől csak szerződés esetén lehet eltérni!
Vitás ügyekben a Győri Városi Bíróság illetve a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság kizárólagosan illetékes. Megrendelés esetén ezen kikötést elfogadottnak tekintjük.

Tovább

Adatvédelmi irányelveink

Kategória : Általános

Adatvédelmi irányelveink 2018

 

A www.sublimation-tech.hu jelenleg magyarországi szervereken üzemel és az Üzemeltető is Magyarországon bejegyzett jogi személy.

Az üzemeltető a szolgáltatást magyar törvények és etikai normák betartásával üzemelteti azt. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény - Infotv., 2000. évi C. törvény - Számvtv., 2001. évi CVIII. törvény - Ekertv.)

Az www.sublimation-tech.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről. Az S.P.S. Printing Solution Kft. adatkezeléseivel kapcsolatos tájékoztatás folyamatosan elérhető a www.sublimation-tech.hu/hu_HU/-adatvedelmi-nyilatkozat címen. Az S.P.S. Printing Solution Kft. fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Az esetleges változásokról az S.P.S. Printing Solution Kft. haladéktalanul értesíti közönségét.

Tovább

Cégünkről

Kategória : Általános

Cégünk, az SPS Printing Solution Kft. célja a szublimációs technológia megismertetése és népszerűsítése Magyarországon. Célkitűzésünk, hogy a szublimációs nyomáshoz szükséges termékeket a hazai gyártók számára elérhetővé tegyük versenyképes áron. 

Tovább

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.