Termék kategóriák

❗️❗️ FIGYELEM! Eszközbeszerzési PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG december 15-től!


Kedves Ügyfeleink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy előreláthatólag 2020. DECEMBER 15-től ELÉRHETŐ LESZ a

„Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP-1.2.14-20 kódszámú) pályázati lehetőség.
 

Magyarország Kormánya a felhívás feltételeinek megfelelő projekteket a projektre megítélt 5 MILLIÓ FORINT - 150 MILLIÓ FORINT közötti visszatérítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig, mely támogatás eredményességi célok elérése esetén  MAXIMUM 70%-ig VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSSÁ ALAKÍTHATÓ

Magyarország Kormánya a megítélt, visszatérítendő támogatás legfeljebb 100%-ának megfelelő, maximum 150 millió Ft összegű előleget biztosít. 

A felhívásról JELENLEG TÁRSADALMI EGYEZTETÉS zajlik, de érdemes a részletekről már most tájékozódni.

A pályázati tervezet részleteiről és a társadalmi egyeztetésről IDE KATTINTVA olvashat. 

Ha Ön SZUBLIMÁCIÓS ESZKÖZ BESZERZÉS vonatkozásában élni kíván a pályázati lehetőséggel, pályázat benyújtásával kapcsolatos technikai részletekben ugyan nem tudunk segíteni (javasoljuk pályázatíró segítségét igénybe venni), de amennyiben  SZAKMAI TÁMOGATÁSRA, ÁRAJÁNLATRA van szüksége, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére ELÉRHETŐSÉGEINK bármelyikén. 

Üdvözlettel:

Az S.P.S Printing Solution csapata

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Monti Antonio sík és hengeres hőprések - 60 év tapasztalatát komolyan kell venni!

Monti Antonio sík és hengeres hőprések - 60 év tapasztalatát komolyan kell venni!

Monti Antonio hőprések sík (egyasztalos és duplaasztalos) és hengeres (munkaasztallal vagy anélkül) kivitelben, tekercses textil anyagok és darabáru (szabványok) hőkezeléséhez.

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozással Ön hozzájárulását adja, hogy időszakosan szakmai újdonságokról és akciókról szóló tájékoztató levelet küldjünk e-mail címére. A hírlevélről Ön bármikor leiratkozhat. Adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT érheti el.