Termék kategóriák

Epson SureColor SC-F2100 bemutató

Epson SureColor SC-F2100 bemutató

Kedves Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk Önöket meghívni az Epson SureColor SC-F2100 direkt textilnyomtató bemutatójára!

 

Időpontok:

Kérjük időpontokkal kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat!


Helyszín - Telephelyünk:

Budapest 22. ker. TT Ipari Park 8. épület (Dózsa György út 105. volt Mechanikai művek)
GPS koordináták: 47.42764 , 18.96587


A bemutató optimális szervezésének érdekében kérjük részvételi igényüket e-mailben jelezze.
Köszönjük szépen megértését.


 
Az SC-F2100 olyan kis- és középvállalkozások számára készült, akik a direkt textilnyomtatást is fel szeretnék venni a szolgáltatásaik közé – úgymint a pólóra nyomtató szolgáltatók, az online pólóüzletek, a kis és nagy mennyiségű nyomtatással foglalkozó vállalatok, valamint azok a cégek, akik saját, márkázott munkaruhát vagy promóciós tárgyakat készítenek.

Ez az új direkt textilnyomtató készülék teljes Epson-megoldást kínál: nyomtatót, nyomtatófejet, tintát, szoftvert és jótállást biztosítunk hozzá, így az ügyfél biztos lehet abban, hogy minden alkatrészt úgy terveztünk és teszteltünk, hogy optimálisan működjenek együtt. Gyorsabb a korábbi modellnél – a gyors indítást a továbbfejlesztett nagy sebességű nyomtatási mód és a javított tintakeringetés biztosítja, ezenkívül fejlett vetítéssel rendelkezik a zökkenőmentesebb képreprodukcióért, és szélesebb a színtere.

„Első közvetlen textilnyomtató készülékünk hatalmas siker volt, ezért nagy kihívást jelentett a folytatás. Az SC-F2100 modellben azonban sikerült minden területet fejlesztenünk – gyorsabb, jobb minőségű és még sokoldalúbb, továbbá a mellékelt szoftver segítségével könnyen létrehozhatja saját, egyedi elrendezéseit. Mindezt gyorsabb, könnyebb karbantartás és alacsonyabb célzott teljes birtoklási költség támogatja” nyilatkozta Flórián Medárd, az Epson Magyarország termékmenedzsere.

Az Epson sokoldalú Garment Creator segédprogramja ingyenesen áll rendelkezésre az SC-F2100 nyomtatóhoz. A szoftver segítségével hozzáadhat szöveget és több képet, létrehozhat előre beállított felhasználói képeket az egységességért, készíthet fontos mappát, és CMYK-képtámogatást is biztosít az eszköz.

Az SC-F2100 különálló tisztítópatronnal rendelkező automatikus karbantartási módja jelentősen csökkenti az ütemezett karbantartást, illetve a porleválasztó egység megakadályozza, hogy nyomtatófej poros vagy szöszös legyen. Opcionális textil ujjrögzítő betétet és ujjrögzítő eszközt biztosítunk hozzá, hogy egyszerűbb legyen a ruházati cikkek elhelyezése.


Főbb jellemzők:

- PrecisionCore TFP nyomtatófej
- CMYKW ötszínű UltraChrome DG tinta 600 ml-es tintapatronokban
- Automatikus karbantartás különálló tisztítópatronnal a konfigurációban
- Továbbfejlesztett tintakeringetés a gyorsabb indításért
- További gyors nyomtatási módok
- Fehér és színes dupla ütéses nyomtatási mód
- A továbbfejlesztett Garment Creator szoftver segítségével hozzáadhat szöveget és több képet, létrehozhat előre beállított felhasználói képeket az egységességért, készíthet fontos mappát, és CMYK-képtámogatást is biztosít az eszköz.
- Javított vetítés a simább képreprodukcióért és a szélesebb színtérért
- Mellékelt textil ujjrögzítő betét, amely opcionálisan hozzáadható az ujjhoz a jobb rögzítésért
- Hézagoló a pontosabb ujjrögzítéshez
- Figyelmeztető hangjelző egység, amely tájékoztatja a kezelőket a hibáról, ha nincsenek a nyomtatónál
- Porfogó, amely megakadályozza, hogy a nyomtatófej szöszös és poros legyen
- Fehér és színes dupla ütéses nyomtatási mód
- A továbbfejlesztett kezelőpanel további funkciókat nyújt és több információt jelenít meg
- Mellékelt ujjrögzítő eszköz, hogy nyomtatás előtt sima legyen az ujj anyaga
- Képes nyomtatni akár 25 mm-es textil nyomathordozóra
- Fehér tinta mód, színes tinta mód, vagy dual color mode a beüzemeléstől függően
- ECO PASSPORT-tanúsítvány az OEKO-TEX®-től: Az ECO PASSPORT by OEKO-TEX® olyan rendszer, amellyel a textilkémiai gyártók demonstrálhatják, hogy a termékeik használhatók fenntartható textil-előállításhoz. Az Epson UltraChrome DG tinta és az előkezelő folyadék rendelkezik az Eco Passport-tanúsítvánnyal. Ez a textilipar egyik nemzetközi biztonsági szabványa. A tanúsítvány arra vonatkozik, hogy a felnőttek, a gyerekek és a kisbabák számára is biztonságos

Várjuk szíves visszajelzését!

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Monti Antonio sík és hengeres hőprések - 60 év tapasztalatát komolyan kell venni!

Monti Antonio sík és hengeres hőprések - 60 év tapasztalatát komolyan kell venni!

Monti Antonio hőprések sík (egyasztalos és duplaasztalos) és hengeres (munkaasztallal vagy anélkül) kivitelben, tekercses textil anyagok és darabáru (szabványok) hőkezeléséhez.

Hírlevél feliratkozás

A hírlevél feliratkozással Ön hozzájárulását adja, hogy időszakosan szakmai újdonságokról és akciókról szóló tájékoztató levelet küldjünk e-mail címére. A hírlevélről Ön bármikor leiratkozhat. Adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT érheti el.