Product categories

Our Company

ENG Cégünk, az SPS Printing Solutions Kft. célja a szublimációs technológia megismertetése és népszerűsítése Magyarországon. Célkitűzésünk, hogy a szublimációs nyomáshoz szükséges termékeket a hazai gyártók számára elérhetővé tegyük versenyképes áron. 

A Qualimage, a Kiian és az Epson termékek hivatalos viszonteladójaként vállalatunk nemcsak az országhatárokon belül, hanem nemzetközi viszonylatban is versenyképes árakat biztosít azoknak, akik a gyártást helyezik előtérbe és nem szeretnének különböző nemzetközi kereskedelmi ügyleteket lebonyolítani. A mi feladatunk az, hogy megfelelő minőségű terméket megkeressünk, a lehető legjobb áron.

A technológia megvalósításához szükséges gépeket, nyomtatókat, hőpréseket, transzfer papírokat és festékeket, továbbá szublimálásra alkalmas termékekből vagy nagyobb raktárkészletet tartunk vagy az egyedi igényeknek megfelő termékeket kínálunk a partnerink számára

Célunk a magyar cégek versenyképesebbé tétele a nemzetközi szférában a legújabb technikai vívmányok segítségével.

A honlapunkon, a www.sublimation-tech.hu -on megtalálhatóak különböző letölthető segédanyagok amelyek remélhetőleg segítik az Önök munkáját.

Termékeink nagy része raktárról elérhető, a prések, nyomtatók megtekinthetőek egyeztetés után törökbálinti telephelyünkön, természetesen ki is próbálhatóak!

A termékek szervízháttere biztosított, alkatrészellátás, és szakképzett szervízes kollégánk rövid időn belül elhárítja a felmerülő problémákat, valamint elvégzi a gépek karbantartását is.

S.P.S Printing Solution Kft. 
Tel: 36 70 93 43 807
Tel.:  36 70 3300462
Tel.: 36 96 425 423
Fax: 36-70-90-22-975
E-mail: info@sublimation-tech.com             
h.eva@sublimation-tech.com
Irodánk címe: 9028 Győr, József Attila u. 24.
Telephely és iroda: Budapest XXII. ker. - Törökbálint  TT IPARI PARK (volt Mechanikai Művek gyártelep)
HRSZ: 152/12 (Az Ipari park a 87A BKV busz Mechanikai Művek végállomásnál található.)

Latest news

Newsletter signup