Termék kategóriák

Előzetes információk az Epson új F-szériás festékszublimációs transzfernyomtatóiról

Az Epson bemutatja új F-szériás festékszublimációs nyomtatóit!

Előzetes információk az Epson új F-szériás festékszublimációs transzfernyomtatóiról.

Az új modellek a gyártókapacitás bővítésével az Epson festékszublimációs termékeinek hatékonyságát növelik.Az SC-F7200 és az SC-F6200 készülék is képes kiváló minőségű, nyomtatott textiltermékek – ruházati termékek, sportruházat, lakástextília – előállítására. Az SC-F6200 rugalmasságot biztosít a festékszublimációs eljárás többféle kemény hordozón történő alkalmazásához. A nyomtató segítségével a festékszublimációs eljárás személyre szabott termékeken, például bögréken, telefon- és táblagéptokokon is alkalmazható.

„Az SC-F6200 új és fejlett funkcióinak köszönhetően számos lehetőséget kínál a fotózási piacon, a fotók fémre, fára és hasonló nyomathordozókra történő nyomtatásához. Az SC-F7200 készüléket pedig azért fejlesztettük ki, hogy a tekercses textíliák piacán kiemelkedő eredményeket érjen el”- mondta Neil Greenhalgh, az Epson Europe termékmenedzsere.

Mindhárom nyomtató az Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiájáthasználva kiemelkedő minőségű, pontos, tiszta és színhű nyomatokat hoz létre. Az Ultrachrome DS tintakészlettel együtt alkalmazva a felhasználók a lehető legjobb eredményt érhetik el. Az SC-F6200 és SC-F7200 egy nyomtatófejjel, míg az SC-F9200 két nyomtatófejjel van ellátva.

Az Epson SC-F6200 Wasatch Softrip RIP szoftverrel, az Epson SC-F7200 és SC-F9200 nyomtatók Wasatch Softrip TX textilnyomtatáshoz ajánlott RIP szoftverrel lesznek elérhetőek.

Az Epson SureColor-F6200 újdonságai:

Az Epson által a teljesítményre, a minőségre, a megbízhatóságra és az alacsony birtoklási költségekre (TCO) tervezve. A már korábban bevált Epson Precision Core TFP nyomtatófej a nagy teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében. Nagy felbontás, akár 720 x 1440 dpi képminőség. Nyomtatás a festékszublimációs papírtípusok nagy választékára, 44" (1117 mm) szélességig. Kiváló minőségű nyomtatás, kiegészítve a változó cseppméret technológiával (Variable-sized Droplet Technology). Körülbelüli nyomtatási sebesség (1 menet): 63,4 m2/óra. Beépített, könnyen újratölthető, 1,5 literes tintarendszer. Epson UltraChrome DS tinta az élénk színekhez, éles kontúrokhoz és finom árnyalatokhoz, kiváló ellenállóképességgel a fénnyel/mosással szemben, valamint kopás- és verejtékállósággal. 
Elhasznált tintát tároló kétliteres palackok a tinta könnyű és költséghatékony eltávolításához

-Új tekercselő fedél amely 6”-ig tekercsel
-Beépített, nagy sebességő automata vágó: automata tekercselő vágó
-Egyedülálló Nyomtatófej Precision Core TFP: magas gyártási sebesség
-USB 2.0 & Gigabit Ethernet
-UltraChrome DS tinta+ HDK: CISS- 1.5 liter/szín, továbbfejlesztett design, könnyen telepíthető
-Új használttinta tartály: Nagy kapacitású – 2 liter

Epson SureColor F7200 újdonságai:

Az Epson által a teljesítményre, a minőségre, a megbízhatóságra és az alacsony birtoklási költségekre (TCO) tervezve. A már korábban bevált Epson Precision Core TFP nyomtatófej a nagy teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében. Nagy felbontás, akár 720 x 1440 dpi képminőség. Nyomtatás a festékszublimációs papírtípusok nagy választékára, 64" (1625 mm) szélességig. Kiváló minőségű nyomtatás, kiegészítve a változó cseppméret technológiával (Variable-sized Droplet Technology). Kifejezetten megbízható, nagy pontosságú automatikus feltekercselő egység. Gyors száradás az íróhenger-utómelegítőnek köszönhetően. Egyszemélyes nyomathordozó-betöltés emelőkarokkal; automatikus nyomathordozó-feszítésvezérlés. Körülbelüli nyomtatási sebesség (1 menet): 58,9 m2/óra. Beépített, könnyen újratölthető, 1,5 literes tintarendszer. Epson UltraChrome DS tinta az élénk színekhez, éles kontúrokhoz és finom árnyalatokhoz, kiváló ellenállóképességgel a fénnyel/mosással szemben, valamint kopás- és verejtékállósággal. Az elhasznált tintát tároló kétliteres palackok a tinta könnyű és költséghatékony eltávolításához. 

-Új kimeneti tálca: továbbfejlesztett média (be)táplálás
-Utómelegítő: gyorsított festékszáradás
-Automatikus táplálás és tekercselő rendszer, vezető sávval: tekercsről tekercsre kalander gyártása, magas tekercselési pontosság +/- 2.5mm
-Egyedülálló Nyomtatófej Precision Core TFP: magas gyártási sebesség
-USB 2.0 & Gigabit Ethernet
-UltraChrome DS tinta+ HDK: CISS- 1.5 liter/szín, továbbfejlesztett design, könnyen telepíthető
-Robosztus váz: továbfejlesztett tekercsről tekercsre médiakezelés
-Új görgők: nagy tömegek támogatása

Epson SureColor-F9200 : Erőteljes sebesség = rendkívüli termelékenység

Az Epson által a teljesítményre, a minőségre, a megbízhatóságra és alacsony fenntartási költségekre (TCO) tervezve. Már korábban bizonyított Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej a nagy teljesítményhez és a hosszú élettartamhoz. Nagy felbontás, akár 720 x 1440 dpi képminőség. Nyomtatás a festékszublimációs papírtípusok nagy választékára, 64" (1625 mm) szélességig. Kiváló minőségű nyomtatás, kiegészítve a változó cseppméret technológiával (Variable-sized Droplet Technology). Kifejezetten megbízható, 40 kg-os automatikus feltekercselő egység +/- 2,5 mm tekercselési pontossággal. Gyors száradás támogatása a 30-55 Celsius fok között használható fűtőegységnek köszönhetően. Egyszemélyes nyomathordozó betöltés emelőkarokkal; automatikus nyomathordozó előfeszítés vezérlés. Akár 97 m2/óra nyomtatási sebesség (vázlat módban; produkciós módban 56 m2/óra, minőségi módban pedig 27 m2/óra). Nyomtatóba épített, könnyen utántölthető 2 x 1,5 literes tintatartály egyliteres (1,08 kg-os) tintatasakokkal az alacsony karbantartáshoz és hosszabb üzemidőhöz. Epson UltraChrome DS vízbázisú tinta az élénk színekhez, éles kontúrokhoz és finom árnyalatokhoz, kiváló ellenállóképességgel a fénnyel/mosással szemben és kopás-, és verejtékállósággal. 

Újdonságok:
-Új utómelegítő: gyorsított festékszáradás
-Opcionális szárítóegység
-Új kimeneti tálca: továbbfejlesztett média (be)táplálás, automatikus feltekercselő, irányító egységgel
-Dual PrecisionCore TFP nyomtatófej: a két nyomtatófej magas termelési sebességet eredményez
-USB 2.0 és Gigabit Ethernet port
-UltraChrome DS festék + HDK festék: 3 liter színenként (2x1,5 l-es festéktartályok színenként) 
-Továbbfejlesztett, könnyen telepíthető megjelenés
-Robosztus váz: továbbfejlesztett tekercsről tekercsre médiakezelés
-Új görgők: nagy tömegek támogatása

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy ezen információk Magyarországon, a hivatalos európai bemutató után lesznek elérhetőek (szeptember 17-18), ezért az adatok változhatnak.

Akciós termékek

Random termékek

Legfrissebb híreink

Eladó használt Epson SureColor SC-F6200!

Eladó használt Epson SureColor SC-F6200!

Kedves Ügyfeleink!

 

 

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket eladó használt eszközről:

Epson SureColor SC-F6200

Garancia: 2017 május elejéig érvényes.
Friss festékfeltöltés: kb. használattól függően 400-600 méterre elegendő festékmennyiség 

 

A nyomtató ára : 1,09 millió Ft+Áfa
Alkuképes! 

 

Kérjük érdeklődjön az eladó közvetlen elérhetőségén: bloomtex.order@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

NAIH-74968/2014.